Haberler

Halay çekerken çıkan kavgada 4 kişi bıçaklanarak yaralandı

Güncelleme:

Samsun'da bir nişan merasiminde halay çeken kişilerin arasında çıkan kavgada 4 kişi bıçakla yaralandı. Olayla ilgili 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun'da bir nişan töreninde kan aktı. Halay çekme sırasında taraflar arasında bilinmeyen neden çıkan kavgada 4 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay sonrası gözaltına alınan 2 kişi ise tutuklandı.

Samsun Vezirköprü Adatepe Mahallesi'nde bir nişan merasiminde çiftin mutlu günlerine gölge düştü. Halay çekerek eğlenen kişilerin arasında henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışma kısa sürede alevlenerek kavgaya dönüştü. Ortalığın savaş alanına döndüğü olayda 4 kişi çeşitli yerlerinden bıçakla yaralandı.

Halay çekerken çıkan kavgada 4 kişi bıçaklanarak yaralandı

YARALILAR HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Vezirköprü Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan S.K. müdahalenin arından Samsun Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi. M.G'nin Vezirköprü Hastanesinde tedavisinin sürdüğü, E.G ve E.G'nin ise tedavileri sonrası taburcu edildiği öğrenildi.

OLAYA KARIŞAN 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Olay sonrası gözaltına alınan M.A. (25) ve R.A. (22) çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA / Güncel

Vezirköprü Samsun Olaylar Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

hasan:

Halay önemlidir olabilir böyle şeyler

0
1
yanıtYanıtla
Snn Aksu:

Halay başı muhtarlık kadar önemli bu ülkede

0
0
yanıtYanıtla
Vodafone KARDELEN:

mutlu günde. dahi tepişme var de buyur uhheyyy

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title