Haberler

İran'da sel felaketi: 7 ölü, 12 kayıp

Güncelleme:

İran'ın Meşhed kentinde yaşanan sağanak yağışın ardından meydana gelen selde 7 kişi hayatını kaybetti, 12 kişiden haber alınamıyor. Sel sonucunda birçok ev zarar gördü ve yollar kapandı.

İran'ın Rezevi Horasan eyaletinin Meşhed kentinde sağanak yağışın ardından meydana gelen selde 7 kişi yaşamını yitirdi, 12 kişiden ise haber alınamıyor.

İran resmi ajansı IRNA'nın haberine göre, Meşhed Belediyesi İtfaiye Teşkilatı Başkanı Hamidrıza Kafiniya yaptığı açıklamada, selde 7 kişinin hayatını kaybettiğini belirtti.

Kafiniya, sel sonucunda 2 kişinin Meşhed İnkılap Meydanı'nda araçlarında, bir anne ile 4 çocuğunun da evlerinde mahsur kalarak hayatını kaybettiğini aktardı.

İtfaiye ekiplerinin çarşamba günü saat 15.00 itibarıyla selde mağdur olan insanlara yardım etmeye başladığını kaydeden Kafiniya, arama kurtarma çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Rezevi Horasan Kızılay Başkanı Muhsin Zakiriyan ise sel nedeniyle 12 kişinin kayıp olduğunu aktardı.

Meşhed Kaymakamı Muhsin Daveri de selden etkilenen en az 250 ailenin daha güvenli olan kentin farklı bölgeleri ile çevre köylere nakledildiğini bildirdi.

Meşhed'de 150 evin selden zarar gördüğünü aktaran Daveri, söz konusu konutların tahliye edildiğini ve bir kısmının temizlendiğini ifade etti.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde şehrin bazı bölgelerinde yolların kapandığı, araçların su altında kaldığı ve bazı vatandaşların araçlarını kendi imkanları ile sudan çıkarmaya çalıştığı görüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Meşhed İran Ulaşım Doğal Afet Acil Durum Dünya Güncel Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title