Haberler

Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Üyeliğine Kadir Özkaya'yı Seçti

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Üyeliği'ne, Danıştay Genel Kurulunca gösterilen üç aday arasından Danıştay Üyesi Kadir Özkaya'yı seçti.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay Genel Kurulunca gösterilen üç aday arasından Kadir Özkaya'yı, Anayasa Mahkemesi üyeliğine getirdi.

3 ADAY BELİRLENMİŞTİ

Danıştay, AYM üyesi Zehra Ayla Perktaş'ın 15 Aralık'ta yaş haddinden emekliye ayrılması nedeni ile yerine atanacak olan 3 adayı belirlemişti. Yapılan seçim sonrası Kadir Özkaya (54), İbrahim Berberoğlu (35) ve Ülke Erbük (28) AYM adayı olarak belirlenmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Anayasa Mahkemesi Kadir Özkaya Danıştay Güncel Haberler

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Ambulansa yol vermediler, yetmedi önünü kesip kapıyı açtırdılar! Nedeni pes dedirtti

Ambulansa yol vermediler, yetmedi önünü kesip kapıyı açtırdılar! Nedeni pes dedirtti

18 yıl sonra tarihi ziyaret! Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin CHP'den ilk açıklama

18 yıl sonra tarihi ziyaret! Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin CHP'den ilk açıklama

Bakmadan Geçme

Filenin Sultanları maçı ne zaman 12 Haziran Çarşamba? Süper Lig ne zaman başlıyor 2024-25? #9917 Steam çöktü mü? 12 Haziran Çarşamba Steam sorun mu var? Karne tebrik mesajları, en güzel karne tebrik mesajları nelerdir? 2024 en güzel karne tebrik mesajları. 12 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Örnek karne görüşleri 2024! Öğretmenler için karne görüşleri örnekleri nelerdir? Karne görüşü örnekleri 2024! Karne görüşü ne yazılır? Öğretmen karne görüşleri örnekleri! 12 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 12 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 12 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 12 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 12 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 12 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 12 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 12 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 12 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Hizbullah ile İsrail gerilimi artarak devam ediyor! Sınırda şimdiye kadarki en derin saldırı yapıldı

Hizbullah ile İsrail gerilimi artarak devam ediyor! Sınırda şimdiye kadarki en derin saldırı yapıldı

500

Yorumlar (49)

polat:

acıyorum güzelim ülkem ne hale geldi

59
26
yanıtYanıtla
M.YILMAZ:

ÖNCE NE GÜZELDİYA.

yanıt1
yanıt8
hayrimobilWeb@haberler.com:

Cumhurun başı ülkeyi birbirine katıyor milleti birbirine düşürüyor

58
26
yanıtYanıtla
sunday:

sultanim ALLAH seni basimizdan eksik etmesin, hersey yolunda gidiyor nasilda belli, baksana ic ve disdaki hainler yalan dolan nasil calisiyor, olumune seninleyiz sultanim, biz varken sen islerinde tam gaz INSALLAH

16
54
yanıtYanıtla
:

SULTANI AL EVE GÖTÜR BELKİ EVDE LAZIM OLUR SANA

yanıt20
yanıt4
vatan:

yazıklar olsun Erdoğan düşmanlarına

14
49
yanıtYanıtla
S.B.:

YA NE GEREK VAR. . . ANA YASA MAHKEMESİNİ KALDIRIN, RTE HER YERDE SÖZ SAHİBİ OLDUĞUNA, HER KURUMDA TÜM KARARLARI O ALSIN, NASILSA ÜLKEYİ KENDİ ÇİFTLİĞİ HALİNE GETİRDİ, MECLİSİ DE KALDIRIN, TEK BİR ADAMA BAĞLI BİR ÜLKE HALİNE GELDİK. . . . . . BU GİDİŞTE YAKINDA ARAPÇAYI DA GETİRİR, ÜLKEDE YAŞAYAN GAYRİ MÜSLİM VATANDAŞLARIN DA MÜSLÜMAN OLMALARINI DAYATIR, KELLE KESMEYE DE BAŞLAR. . . . . VE HALEN DAHA ALKIŞLAYANLAR OLUR. . . . BU KADAR SIĞIR BİR MİLLETİZ. . . AĞZIMIZA EDENLERE HALEN DAHA MİNNET DUYAN KOYUN BİR MİLLETİZ. . . . NE DİYELİM BAŞKA . . . . !!!!

46
16
yanıtYanıtla
karakan:

sen sığır olabilirsin fakat bu millet işini bilir. . . .

yanıt5
yanıt13
CİHAN PALA:

MİLLET SENİN GİBİ İNGİLİZ SIĞIRLARINI ADAM ETMEK İÇİN İNADINA RTE DİYOR

yanıt6
yanıt16
AA:

CİHAN PALA SEN NERENİN HIYARISIN

yanıt9
yanıt3
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title