Haberler

Elazığ'da Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen 8. Engelsiz Uçurtma Şenliği

Güncelleme:

Elazığ'da Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen 8. Engelsiz Uçurtma Şenliği'nde engelli çocuklar ve gençler doyasıya eğlendi. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Beyyurdu Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinde gerçekleştirilen şenlikte bir araya gelen özel çocuklar ve gençler, aileleri ve öğretmenleriyle uçurtma uçurarak eğlenceli vakit geçirdi. Müzik eşliğinde halayların çekildiği ve palyaço gösterilerinin de yer aldığı şenlik renkli görüntülere sahne oldu. Şenliğe katılanlara pamuk şekeri ikram edildi. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Faruk Ergün, geleneksel olarak düzenlenen uçurtma şenliğiyle özel çocuklara ve gençlere güzel bir gün yaşatmaya çalıştıklarını belirtti.

Elazığ'da Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen "8. Engelsiz Uçurtma Şenliği"nde engelli çocuklar ve gençler doyasıya eğlendi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Beyyurdu Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinde gerçekleştirilen şenlikte bir araya gelen özel çocuklar ve gençler, aileleri ve öğretmenleriyle uçurtma uçurarak eğlenceli vakit geçirdi.

Müzik eşliğinde halayların çekildiği ve palyaço gösterilerinin de yer aldığı şenlik renkli görüntülere sahne oldu.

Şenliğe katılanlara pamuk şekeri ikram edildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Faruk Ergün, yaptığı açıklamada, geleneksel olarak düzenlenen uçurtma şenliğiyle özel çocuklara ve gençlere güzel bir gün yaşatmaya çalıştıklarını belirtti.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bugüne kadar birbirinden farklı etkinlikler düzenlediklerini aktaran Ergün, şunları kaydetti:

"Etkinlik programı kapsamında 10 Mayıs'ta engelli kardeşlerimizin üretmiş olduğu ürünleri sergiledik. O günden bugüne etkinliklerimiz devam ediyor. Etkinliklerimiz hafta boyunca farklı kuruluşlarda devam edecek. Bugün de bir kuruluşumuzda etkinlik yaparak uçurtma şenliği etkinliği düzenliyoruz. Engelli kardeşlerimiz başımızın tacıdırlar. Onlara gerekli özeni ve değeri göstermeliyiz, onlara şans tanımalıyız."

Kaynak: AA / Güncel

Engelliler Haftası Uçurtma Şenliği Beyyurdu Elazığ Yaşam Güncel Haberler

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Zorunlu askerlik devam edecek mi? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title