Haberler

Beypazarı'nda gençler Karagöl Tabiat Parkı'nda çadır kampı kurdu

Güncelleme:

Beypazarı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte gençler Karagöl Tabiat Parkı'nda çadır kampı kurdu. İlçe Jandarma Komutanlığı personeli tarafından gençlere kamp içindeki davranışlar, yön bulma ve ilk yardım konularında bilgi verildi. Gençler, etkinlik kapsamında Karagöl etrafında yürüyüş yapma fırsatı buldu.

Ankara'nın Beypazarı ilçesindeki Karagöl Tabiat Parkı, çadır kampı kuran gençleri ağırladı.

Beypazarı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünün organizesiyle çok sayıda genç Karagöl'e gelerek çadır kampı kurdu.

İlçe Jandarma Komutanlığı personeli, gençlere, kamp içindeki davranışlar, yön bulma ve ilk yardım konularında bilgi verdi.

Gençler daha sonra Karagöl etrafında yürüyüş yaptı.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Lal, AA muhabirine, gençlerin sosyal aktivitelerine destek olmak amacıyla Karagöl Tabiat Parkı'nda bir araya geldiklerini söyledi.

Kampın 2 gün süreceğini belirten Lal, "Burada 130'a yakın gencimiz var. Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve akşam yemeği olmak üzere 3 öğün yemek veriyoruz. Beypazarı'ndaki gençlerimize, 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturuyla hizmet ediyoruz." dedi.

Gençlerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Lal, "Beypazarı için yakın zamanda daha çok organizasyonlar yapacağız. Bu organizasyonlarda gençlerle olmayı sürdüreceğiz. Bugün burada 80 kamp çadırı kurduk. Gençlerimiz de oldukça memnun kaldı." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Beypazarı Gençlik Spor Doğa Spor Güncel Haberler

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Murat Soydan hayatını kaybetti

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Murat Soydan hayatını kaybetti

2'si doktor 4 kişi yanarak can verdi, çevredekiler çaresizce izledi

2'si doktor 4 kişi yanarak can verdi, çevredekiler çaresizce izledi

Restorasyon çalışmaları sırasında esrarengiz 3 mezar daha bulundu! Askerler, el tetikte nöbet tutuyor

Restorasyon çalışmaları sırasında esrarengiz 3 mezar daha bulundu! Askerler, el tetikte nöbet tutuyor

Bakmadan Geçme

Balıkesir'de ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Kayseri'de ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? İstanbul'da ormanlara giriş yasaklandı mı? Ormana giriş yasakları başladı mı? Hangi illerde ormana giriş yasaklandı? Uşak'ta ormanlara giriş yasak mı? Ormanlara giriş yasağı ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Murat Soydan neden öldü, hastalığı nedir? Murat Soydan kaç yaşında vefat etti? Murat Soydan kimdir? Murat Soydan öldü mü, kaç yaşında öldü? Murat Yıldırım, Teşkilat dizisinden ayrıldı mı? Murat Yıldırım Teşkilat dizisinden neden ayrıldı? GÜL HASTALIĞI NEDEN OLUR? Gül hastalığı nedir? Jose Mourinho, Fenerbahçe'de kimi istiyor? Mourinho'nun "mutlaka kalmalı" dediği futbolcu kim? İL DIŞI TAYİN SONUÇLARI AÇIKLANDI! MEB tayin sonuçlarına nereden bakılır? İl dışı tayin sonuçları sorgulama ekranı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Ateş'in eşi ile görüşecek mi? Devlet Bahçeli ne dedi, ne yorum yaptı? DGS SINAV YERLERİ AÇIKLANDI MI? DGS sınav giriş yerleri nereden, nasıl öğrenilir? Schengen vize ücreti ne kadar oldu? Schengen vize ücretine ne kadar zam geldi? Schengen öğrenci vize ücreti ne kadar? MEMUR VE EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAMDAN ÖNCE YATACAK MI? Haziran ayı emekli maaşları erken mi yatacak? Zekat vermek farz mı, kimlere farzdır? Zekat vermek için hangi şartlar gerekir?
Hizbullah ile İsrail gerilimi artarak devam ediyor! Sınırda şimdiye kadarki en derin saldırı yapıldı

Hizbullah ile İsrail gerilimi artarak devam ediyor! Sınırda şimdiye kadarki en derin saldırı yapıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title