Haberler

Antalya'da kıyıya vuran cesetlerin sayısı 9'a yükseldi! Bileğindeki "Atatürk" dövmesi dikkat çekti

Güncelleme:

Son 1 ayda 8 cesedin kıyılarına vurduğu Antalya'da sabah saatlerinde korkutan bir gelişme daha yaşandı. Şantiye işi yapan işçilerin ihbarı sonrası polis ekipleri sudan 25-30 yaşında bir erkek cesedi çıkardı. Kıyıya çıkartılan cesedin üst kısmının çıplak olduğu ve bileğinde "Mustafa Kemal Atatürk" yazılı dövme olduğu tespit edildi.

Antalya'nın Konyaaltı Sahili açıklarında, üzerinden kimlik çıkmayan 25-30 yaşlarında erkek cesedi bulundu. Son 1 ayda kıyıya vuran ceset sayısı 9'a yükseldi.

Antalya'da kıyıya vuran cesetlerin sayısı 9'a yükseldi! Bileğindeki 'Atatürk' dövmesi dikkat çekti

CANSIZ BEDENİ GÖRÜNCE 112'Yİ ARADILAR

Konyaaltı ilçesinde sabah saatlerinde şantiye işi yapan işçiler, sahilden 2 metre uzaklıkta su içinde hareketsiz duran kişiyi görünce 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. İhbarla kısa sürede olay yerine ekipler sevk edildi. Olay yerine gelen Sahil Güvenlik Komutanlığı dalgıcı, su üzerindeki kişiyi kıyıya çıkarttı.

Antalya'da kıyıya vuran cesetlerin sayısı 9'a yükseldi! Bileğindeki 'Atatürk' dövmesi dikkat çekti

BİLEĞİNDE "ATATÜRK" YAZILI DÖVME

İncelemede, üzerinden kimlik çıkmayan 25-30 yaşlarındaki erkeğin hayatını kaybettiği belirlendi. Kıyıya çıkartılan cesedin üst kısmının çıplak olduğu, bileğinde 'Mustafa Kemal Atatürk' yazılı dövme olduğu tespit edildi. Cenaze, Antalya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Antalya'da kıyıya vuran cesetlerin sayısı 9'a yükseldi! Bileğindeki 'Atatürk' dövmesi dikkat çekti

SON 1 AYDA 9'UNCU CESET

Antalya'da son 1 ayda kıyıya vuran ceset sayısı, son cenaze ile 9 oldu. 17 Ocak'tan bu yana Alanya'da 1, Manavgat ve Serik'te 3'er, Aksu'da 1 ve Konyaaltı Sahili'nde 1 olmak üzere toplam 9 ceset bulundu. Cesetlerden birinin, Akdeniz Üniversitesi'nde okuyan 18 yaşındaki Merve Şevval Elmas'a ait olduğu belirlenmiş ve ailesine teslim edilmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Antalya Sudan Antalya Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

500

Yorumlar (22)

Dr.Kimbel:

Atatürk dövmesi hayatina mal oldu desene tarikat öldürmüs olabilir

420
363
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

bileğinde dövme yerine, kalbinde Allah korkusu olsa yüzde 99 başına bu gelmezdi. nasıl mı? onu iman edenler anlar. İman, korur. hem azgınlıktan, hem ümitsizlikten. yazık ediyor kimileri kendine

155
388
yanıtYanıtla
Vscorpion:

Yoruma bak çay demle, Sen ve senin gibi ALLAH ismini kullanarak başka değerlere saygısızlık yapanlar , İslamı ve gerçekten inananları kötü itici tanıtıyor ve zarar veriyorsunuz! ALLAH senin zannetiğin gibi merhametsiz ve affedici değil , Ya hiçbir şey bilmiyrosun yada bildiklerini kötü olumsuz yönde yorumluyorsun.

yanıt173
yanıt49
mehmet:

sen insan değilsin. kadere ve imana inanmak. islamın şartı kadere inanmıyorsan zaten müslümanda değilsin. o zaman bu yorumu yapma hakkını sana kim verdi ecnebi.

yanıt62
yanıt43
haksız mıyım:

ulan yorumuma yorum yapan işe yaramazlar. size nasıl battıysa yazdıklarım artık kudurdunuz. evetttt. şimdi duymak istemediğinizi cehennemin dibinde duyacaksınız. vakit varken yolunuzdan dönün

yanıt35
yanıt155
kallanpa kurtoglu:

O yüzdenmi öldürdünüz

yanıt4
yanıt0
Abdullah Deyerli:

Bileğindeki dövmenin hiç bir haber değeri yok

182
217
yanıtYanıtla
Bükücü:

Yabancı veya Türk olduğunun tespit edilmesi açısından yazılmış olabilir

yanıt100
yanıt7
Onder Yildiz:

Teşhis edilebilir yakınları tarafından.Low iq insanlar anlayamaz ama haber değeri olup olmadigina.

yanıt16
yanıt1
Volkan Demirkan:

Sende Bud Spencerin dövmesini yaptırırsın gözüm, kıskanma. ATA olmasaydı sen yoktun. Önce bunu öğreneceksin, din kitabda değil, kalbde!!!

12
8
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title