Haberler

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

Güncelleme:

Ankara Emniyeti'nde deprem etkisi yaratan Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğü iddia edilen eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti'nin grup toplantısında görüntülendi. Soru soran bir muhabirin cep telefonuna müdahale ederek görüntü alınmasını istemeyen Soylu'nun toplantı sırasında oldukça gergin olduğu ve sürekli olarak telefonuyla ilgilendiği dikkatlerden kaçmadı.

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun geçtiğimiz cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü, Soylu'nun ziyaret nedeninin, Ayhan Bora Kaplan davasıyla ilgili 9 Mayıs'ta görevden alınan üç polis şefi olduğu iddia edilmişti. AK Parti'nin grup toplantısında görüntülenen Soylu, kendisinin yanına gelen ve çekim yapmak isteyen gazetecilere engel oldu. O anlar kameralara böyle yansıdı.

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

ESKİ BAKAN SOYLU'NUN GERGİN ANLARI

Görüntü alınmasını istemeyen Süleyman Soylu'nun gergin anları yalnızca bununla da sınırlı kalmadı. Sürekli cep telefonuna baktığı ve elindeki kağıtla bir süre uğraştıktan sonra parçalara ayırdığı görüldü. Süleyman Soylu'nun gergin anları anbean böyle görüntülendi.

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

ERDOĞAN VE SOYLU ARASINDA "KOMPLO" GÖRÜŞMESİ İDDİASI

Ayhan Bora Kaplan'ın Süleyman Soylu'ya yakın bir isim olduğu sıkça konuşulmuş ve Soylu'nun, Erdoğan'a, "Bana ve diğer arkadaşlara kurulmak istenen komplonun sadece üç polis şefiyle sınırlı olduğunu düşünmüyorum. Arkasında kim ya da kimler var? Bunlar ortaya çıkarılmalı" dediği öne sürülmüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da Soylu'ya "Konuyu yakından takip ettiğini, İçişler Bakanı Ali Yerlikaya'yı çağırıp konuştuğunu" söylediği kulislerde konuşulanlar arasında yerini aldı.

Yaşanan bu gelişmelerin yankıları hala sürerken Süleyman Soylu'nun, soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale ederek engel olduğu ve grup toplantısı boyunca gergin olduğu anlardan geriye bu görüntüler kaldı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Ayhan Bora Kaplan Süleyman Soylu AK Parti Deprem Ankara Güncel Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500

Yorumlar (60)

Mahmut DEĞERLİ:

Uyuşturucunun bu kadar yurt içinde dağılmasına ve mafya yapılanmalarına hep bunun işi diyorlar ama inanmıyorum. Adam bize kötü gösteriliyor gibi bilerek

280
1352
yanıtYanıtla
Alaattin Erden:

tutuştu iki gözümün çiçeği

948
102
yanıtYanıtla
SUNSET null:

evet abisi, ne ekersen onu biçersin

yanıt521
yanıt51
faruk merttürk:

Belki rol yapıyordur.

yanıt146
yanıt37
Doğuş:

Başka partiden olsa çoktan tutuklanırdı. Ama siyasi menfaat ülke menfaatinin önüne geçtiği için durum böyle oluyor.

896
76
yanıtYanıtla
Can null:

Ucu heryere değecek ondan alamıyorlar

yanıt293
yanıt26
Izzet Yilmaz:

demde olsaydi şimdi bahçeli hergun gurlerdi asi su atın şunu derdi ah ah

yanıt197
yanıt30
atıf gül:

Ohhhhhlardan eser kalmamış

686
55
yanıtYanıtla
Hakan Hakan:

İç işleri bakanımız Ali Yerlikaya'yı tebrik ediyorum, yürekli insan göreve geldiği andan itibaren işini hakkıyla yapmaya devam ediyor ve pislikleri temizliyor, bu millet seninle gurur duyuyor kul hakkının doğrunun adaletin yolunda Allah yar ve yardımcımız olsun polisimizin başlattığı temizliği milletin meclisindekiler ceza sisteminin hapishanelerin arttırılmasıyla milleti sükun için yaşamasına vesile eylerler inşallah, Türkiyede pislikler temizlenilmeli.

590
45
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Evet ben de katılıyorum. Pislikleri temizliyor. Ancak şu alınan polis müdürlerinşn sonu ne olacak.

yanıt53
yanıt4
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title