Haberler

Havza'da İŞKUR Kura Çekimi Yapıldı

Güncelleme:

Havza ilçesinde İŞKUR'un Toplum Yararına Programları (TYP) kapsamında istihdam edilecek 50 kişi için noter huzurunda kura çekimi yapıldı. Temizlik ve güvenlik elemanı olarak çalışacak kişiler belirlendi.

Havza ilçesinde İşkur'un Toplum Yararına Programları (TYP) kapsamında istihdam edilecek 50 kişi için noter huzurunda kura çekimi yapıldı.

Temizlik ve güvenlik elemanı olarak 9 ay süreyle çalıştırılacak 50 kişinin belirlenmesi için 256 kişi arasında kura çekimi yapıldı.

Havza Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılan kura öncesi İŞKUR yetkilileri tarafından, toplanan vatandaşlara kuralar hakkında bilgi verildi.

Havza Milli Eğitim Müdürü Mehmet Oğuz Ertuğ, kurada belirlenen temizlik ve bakım görevlilerinin Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda hizmet yapacağını belirterek, "Kurada ismi çıkan 39 kişi ilçe merkezinde, 11 kişi ise kırsal mahallelerde hizmet verecek. Kurada belirlenenler görev verilen okullarında 11 Eylül'de okulların açılması ile birlikte çalışmaya başlayacaklar." dedi.

Bilgilendirmenin ardından Havza 2. Noteri Abdullah Doğanay tarafından kura çekimi yapıldı.

MHP Havza İlçe Başkanlığında genel kurul çalışmaları

MHP Genel Merkezi tarafından MHP Havza İlçe Başkanlığına atanan İbrahim Yüksel, 16 Eylül'de genel kurul yapacaklarını açıkladı.

Yüksel, yaklaşık 20 gün önce MHP Genel Merkezi tarafından kurucu ilçe başkanı olarak göreve başladığını belirterek, "Hızlı bir şekilde kurucu yönetim kurulu görevlendirmemizi tamamladıktan sonra yönetim kurulu olarak genel kurul kararı aldık. İnşallah genel kurul neticesinde üyelerimizin de onayını alarak birleştirici bir politika ile davamıza hizmet etmek adına 16 Eylül Cumartesi günü genel kurulumuzu gerçekleştireceğiz. Bunun için İlçe Seçim Kurulumuza dilekçemizi vererek müracaatımızı yaptık." dedi.

Genel kurulda aday olduğunu da ifade eden Yüksel, "Genel merkezimizin onayı ve güveni ile devraldığımız görevi daha güçlü bir şekilde ifa etmek adına yönetim kurulumuz ile birlikte genel kurulda yeniden göreve talip olduk. Amacımız davamıza en iyi şekilde hizmet etmek. Genel kurulumuza tüm partililerimizi ve vatandaşlarımızı davet ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA / Ekonomi

Noter Havza Havza İŞKUR Ekonomi Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Bakmadan Geçme

23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur?
Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title