Haberler

Yazar Taceddin Kutay ve 6 yaşındaki kızına sokak ortasında sözlü taciz

Güncelleme:

İstanbul Kadıköy'de, yazar Taceddin Kutay ve 6 yaşındaki kızı yolda yürüdükleri esnada bir kadın tarafından sözlü tacize maruz kaldı. Şüpheli kadın yolda yürürken ilahi okuyan kıza "Bunları size nerede öğretiyorlar, anaokulunda mı?" sözleri ile tepki gösterdi. Taceddin Kutay ise kızı ve kendisini taciz eden kadını sosyal medya hesabından paylaştı. Kadın hakkında "Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama - Hakaret" suçlarından, Kutay hakkında ise "Hakaret" suçundan adli işlem başlatıldı.

İstanbul Kadıköy'de, Akşam Gazetesi Yazarı Taceddin Kutay ve 6 yaşındaki kızı yolda yürüdükleri sırada sözlü tacize uğradı.

Kutay'ın küçük kızı ilahi söylediği sırada bir kadın tarafından "Bunları size nerede öğretiyorlar anaokulunda mı?" sözleri ile taciz edildi.

Taceddin Kutay sosyal medya hesabından taciz eden kadını ifşa ederek şu ifadeleri kullandı:

"6 yaşındaki kızım Fulya'yla Göztepe'de yürüyorduk. İlahi söylemek istedi ve 'Ey aşık-ı dildade' okumaya başladı. 'La İlahe İllallah Muhammedurrasulullah' derken videodaki kadın yanımızdan geçiyordu. Durdu ve Fulya'ya 'Bunları size nerede öğretiyorlar, anaokulunda mı?' diye sordu. 'Ben öğretiyorum' dedim. 'El kadar çocukların beynini bu saçmalıklarla yıkıyorsunuz. Ben üniversite hocasıyım, siz ne cahil insanlarsınız' dedi.

Hemen polisi aradım, kaçmaya başladı. Elimde üç çanta kucağımda Fulya, evine kadar takip ettik; polis geldi, şikayette bulunduk. Bu gemi azıya almışlık, şuursuzluk sokak ortasında 6 yaşında çocukları sözlü taciz etmeye kadar vardı. Varın gerisini siz hesap edin."

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Edinilen bilgilere göre, Kutay'ın polisi araması üzerine M.G. (73) isimli şüpheli kadın, işlemler için karakola götürülürken her iki taraf da birbirinden şikayetçi oldu. Emekli hemşire olduğu öğrenilen M.G. hakkında "Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama - Hakaret" suçlarından, Kutay hakkında ise "Hakaret" suçundan adli işlem başlatıldı. Dosyaları ikmalen adliyeye gönderilen her iki isim, adli makamlarca karakoldan serbest bırakıldı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Taceddin Kutay Sosyal Medya İstanbul Kadıköy Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

2017 yılında, 'Tutuksuz yargılanmalı' demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

2017 yılında, "Tutuksuz yargılanmalı" demişti! Bahçeli'nin Ahmet Türk'e verilen cezayla ilgili ne diyeceği merak konusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

500

Yorumlar (3)

mehmet:

çocukları yada dini gündem olmak için kendi işlerinize alet etmeyin.

50
151
yanıtYanıtla
Hsn:

İnşaallah Kuran ya da dini bilgilerin anaokulundan öğretilmeye başlanacağı günlerde gelecek

76
34
yanıtYanıtla
Ertan ipşir:

İşinize gelince dini kullanıyor gelmeyince hakaret. Yapmayın. Kutuplaştırmayın insanları. Sadece adaletli olun. Adaleti de kendinize yontmayın. Bizden olmayan haklı değildir , demeyin!!

51
10
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title