Haberler

Selçuk Bayraktar'tan Hakkari fotosuna gelen provokatif yoruma alkış alan yanıt

Güncelleme:

Ramazan Bayramı dolayısıyla sınır birliklerini ziyaret eden Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Hakkari Çukurca'dan bir fotoğraf paylaştı. Bayraktar'ın pozuna, terör örgütü yandaşı yabancı bir gazeteci "Defol Kürdistan'dan" yorumu yaptı. Bayraktar ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, hem Türkçe hem de Kürtçe olarak "Burası Türkiye; Türklerle Kürtlerin yüzyıllardır kardeşçe yaşadığı yer" şeklinde yanıt verdi.

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın, terörden temizlenen Hakkari Çukurca'dan paylaştığı fotoğrafa, terör örgütü yandaşı bir gazeteci yorum yaptı. Bayraktar, hakaret içerikli yoruma Türkçe ve Kürtçe yanıt verdi.

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, 2. Ordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel ve ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol ile Türk mühendislerince üretilmiş yüksek teknolojiyle donatılmış sınır ve ötesindeki birlikler ile üs bölgelerinde görevli Mehmetçiklere Ramazan Bayramı ziyareti gerçekleştirdi.

Selçuk Bayraktar, terör örgütü yandaşına ağzının payını verdi: Burası Türkiye

TERÖR ÖRGÜTÜ YANDAŞI GAZETECİDEN ALÇAK PROVOKASYON

Terörden temizlenen Hakkari Çukurca'da, bölgede nadir bulunan ters lale ile fotoğraf çekilen Bayraktar, o pozunu sosyal medya hesabından "Zap Suyu üzerinde ters lale mevsimi" notuyla paylaştı. Adı Frederike Geerdink olan terör örgütü yandaşı bir gazeteci ise Bayraktar'ın fotoğrafına "Defol Kürdistan'dan." yorumu yaptı.

Selçuk Bayraktar, terör örgütü yandaşına ağzının payını verdi: Burası Türkiye

HEM TÜRKÇE HEM DE KÜRTÇE PAYLAŞIM YAPTI

Selçuk Bayraktar, terör örgütü yandaşı gazetecinin provokatif yorumuna hem Türkçe hem de Kürtçe paylaşımla yanıt verdi. Bayraktar, "Burası Türkiye; Türklerle Kürtlerin yüzyıllardır kardeşçe yaşadığı yer." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Selçuk Bayraktar Ramazan Bayramı Sosyal Medya Hakkari Türkiye Çukurca Selçuk Hukuk Gündem 3.Sayfa Politika Haberler

500

Yorumlar (84)

sade vatandaş:

selçuk bayraktar vatanseverlik nutukları attığı bağımsız demokratik laik Türkiye Cumhuriyeti hakkında ve onu kuran büyük önder Mustafa Kemal Atatürk hakkındaki görüş ve düşüncelerini lafı o yana bu yana çekmeden anlatsın ben şahsen şimdiye kadar bu konu hakkında ondan hiç bir söz duymadım

1235
1769
yanıtYanıtla
Mustafa TekkaleMMM:

Piar çalışması gibi duruyor.

677
156
yanıtYanıtla
mstfa Uygr:

Şu söylediğin lafa kendin itibar ediyor musun?Adamın piara mı ihtiyacı var!Piara elinden bir iş gelmeyip yapraklara kendini alkışlatanların ihtiyacı var.

yanıt314
yanıt59
Erol Gergin:

silah satarak dünyanın en zenginleri arasına girdi

yanıt99
yanıt193
Erol Gergin:

insanlara da ve lalelere de zarar vermeyin.

710
92
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

İnsan gibi yaşayana kimse zarar vermez... Ama hayvan gibi olup bu vatanın askerine saldıranın yedi ceddine kurutulur birader

yanıt146
yanıt9
Fakır:

biz teröristleri insan olarak görmüyoruz.

yanıt80
yanıt4
Veysel Bostan:

Türkçe ve Kürtce yorum yapmişsa Devlet beyin Kürtçe yorum konusundaki tepkisini merak ediyorum

353
322
yanıtYanıtla
esrefpasali:

o kim firildaktanmi bahsediyorsun? iki doner bir duser oldu bitti...

yanıt188
yanıt178
mstfa Uygr:

Bu ülkede kimseyle Kürtçe nin sorunu yok PKK ile terör ile sorunu var.

yanıt391
yanıt43
Tüm 84 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title