Haberler

Nihal Candan cezaevinde yaşadıklarını anlattı: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık

Güncelleme:

Tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edilen fenomen Nihal Candan soluğu kuaförde aldı. Ünlü futbolcuları dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan Seçil Erzan'la aynı koğuşta kaldığını söyleyen Nihal Candan, "Sorun yaşamadık. Seçil haber izlemiyor diye biz de haber izlemiyorduk." ifadelerini kullandı.

Kamuoyunda "Nihal Candan" olarak tanınan ve "suç gelirlerini aklama" iddiasıyla tutuklanan Gülnihal Çiçek, sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilmesi sonrası ilk işi kuaföre gitmek oldu. Hapishanede Seçil Erzan'la aynı koğuşta olan Nihal Candan, Erzan'la sorun yaşamadığını dile getirdi.

25 Nisan'da cezaevinde rahatsızlanması üzerine hastaneye kaldırılan ve sağlık kontrolünden geçirilen Nihal Candan, 26 Nisan'da sağlık sorunları nedeniyle cezaevinden tahliye edildi. Candan, 5.5 ay kaldığı cezaevinden sonra soluğu kuaförde aldı.

Nihal Candan cezaevinde yaşadıklarını anlattı: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık

"PSİKOLOJİK DESTEK ALDIK SIK SIK"

Kanal D Haber'de yer verilen habere göre sürecin başta daha zor olduğunu vurgulayan Candan "Ama kardeşimle birbirimize destek olduk. 'Paşalar gibi 6 aydır yatıyoruz' gibi hep şakalaştık. Psikolojik destek aldık sık sık. Psikolojik olarak zor geldi bana." dedi.

"ÇOCUKLARA KÖTÜ ÖRNEK OLDUYSAM ÖZÜR DİLERİM"

Candan, "Hatalarımız vardır, doğrudur. Küçük çocuklara kötü örnek olduysam özür dilerim. Amacım hiçbir zaman sosyal medyadan para kazanmak olmamıştı." ifadelerini kullandı.

Nihal Candan cezaevinde yaşadıklarını anlattı: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık

"SEÇİL HABER İZLEMİYOR DİYE BİZ DE HABER İZLEMİYORDUK"

Aralarında iş insanları ve futbolcuların da bulunduğu onlarca kişiyi, milyonlarca dolar dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan Seçil Erzan'la aynı koğuşta kalan Candan "Aynı koğuştaydık. Sorun yaşamadık. Seçil haber izlemiyor diye biz de haber izlemiyorduk." dedi.

"KİTAPLARIMIZ, TELEVİZYON DİZİLERİMİZ VARDI"

Cezaevinde neler yaptıklarını da anlatan Nihal Candan "Kitaplarımız, televizyon dizilerimiz vardı. Kantin vardır. Alışveriş ihtiyacımızı oradan karşıladık." şeklinde konuştu.

Nihal Candan cezaevinde yaşadıklarını anlattı: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık

"KARDEŞİM DE ÇIKTIKTAN SONRA AİLECEK PEK BİR DERDİMİZ KALMAYACAK"

Nihal Candan, "Hep doktorlarlaydım bu süreçte. Polisten çok doktor gördüğüm bir süreçti. En çok ailemi özledim. Benim ailemden bir parça yanımdaydı o benim şansımdı. Biraz tabi rahatsızım. Sadece nefes darlığıyla bu durumu atlattığım için inanılmaz derecede memnunum. Görüşe gidemeyeceğim, anksiyetem var. Kardeşim de çıktıktan sonra ailecek pek bir derdimiz kalmayacak." dedi.

NE OLMUŞTU?

Bir suç örgütüne yönelik "nitelikli dolandırıcılık" ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında ülke genelinde çeşitli devlet kurumlarından ihale yoluyla ucuza araç aldıklarını beyan eden suç örgütü üyelerinin, ulaştıkları mağdurlara ucuz araç satışı yaparak güvenlerini kazandıkları ve bu yöntemle araç talepleri alarak para topladıkları belirlenmişti.

Aynı yöntemle 13 mağdurdan yaklaşık 10 milyon lira alan şüphelilerin, ihalede sorun olduğu gerekçesiyle geri ödeme ve araç teslimi yapmadıkları tespit edilmişti. Soruşturma kapsamında 3 Mayıs 2023'te düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 5'i tutuklanmıştı. Aynı soruşturmanın devamında Alisya Bahar Candan, Gülnihal Çiçek ve Hacı İsrafil Sağlam gözaltına alınmış, 16 Kasım 2023'te çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Nihal Candan Seçil Erzan Kuaför Suç Hukuk 3.Sayfa Magazin Yaşam Haberler

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

AK Parti grubunda gergin anlar! Soylu soru soran muhabirin cep telefonuna müdahale etti

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Bakmadan Geçme

Şükrü Yaman kimdir? Şükrü Yaman kaç yaşında, nereli? Şükrü Yaman hayatı ve biyografisi! POLİS TAYİNLERİ TARİHİ 2024! Polis tayinleri ne zaman açıklanacak? Polis atama ve yer değiştirme hangi tarihte olacak? 20 Mayıs okullar tatil mi? 20 Mayıs resmi tatil mi, tam gün tatil mi? 20 Mayıs yarım gün mü, tam gün mü? 16 Mayıs hangi burç? 16 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 16 Mayıs tarihi hangi burç olur? Türkiye- Japonya voleybol maçı ne oldu? Filenin Sultanları kazandı mı? #127952 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 16 MAYIS PERŞEMBE 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 16 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ 2024! MSB 1829 personel alımı kura çekim sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 16 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Resmi Gazete bugün (16 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 16 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 16 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
Silahlı saldırıya uğrayan Fico'nun sağlık durumu nasıl? Yardımcısı Taraba'dan açıklama var

Silahlı saldırıya uğrayan Fico'nun sağlık durumu nasıl? Yardımcısı Taraba'dan açıklama var

500

Yorumlar (15)

Mehmet Kahraman:

Zengin ya da ünlü oldu mu cezaevinde aynı suçlulara yani suç ayrımı uygulanıyor. Ben nafakadan yattım her türlü suçlu ile yattık. Ünlülerin boşanması 20 dakikada biter normal vatandaşın 9 10 sene süren gördüm. Değişen bir şey olmamıştır olsa duyardık. Ab ye girmeye çalışıyoruz AB bizi ne yapsın. Deveye sormuşlar boynun neden eğri o da nerem dogru ki demiş

241
3
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

vayn anasına özel daire vermişler mapushanede.... bugünkü türkümüzün adı "adaletin bumu dünya" hep beraber dinliyoruz....

165
2
yanıtYanıtla
özgür demir:

İmrendiysen sende git bir gör. Ne olduğunu sana özel bir hücre ayarlarlar Vip 1 m2 yerler ıslak yatak yok 1 ay kal başka bir şey gerek yok

yanıt15
yanıt64
Mehmet Kahraman:

Sen paradan haber ver paran çoksa VİP yoksa 18 kişilik odada 52 kişi bile kalırsın

yanıt44
yanıt1
uCube :

Hani tedavi görecekti? Soluğu kuaförde alan birinin sağlığı yerindedir. Yani tedavisine cezaevinde de devam edilebilirmiş. Diğer hükümlülere ayıptır arkadaş. Ayrımcılık yapmayın. ;))

116
4
yanıtYanıtla
JY:

CEZAEVI DIYE GOZUMUZU KORKUTUYORLAR AMA KADININ ANLATTIGINA GORE FENA DEGILMIS! BIDE INTERNET VARSA OYUN KONSOLUNUNA IZIN VERIRLERSE HELE BIDE AKSAM RAKI SERVISI OLSA KALINIR.

58
15
yanıtYanıtla
ismail bey :

Kimisinin dışarda bulamadığı konfor var. 24 saat sıcak su, üç öğün yemek, görüntülü konuşma, belli aralıklarla eşinle veya resmi nikah kıydığın motorla ilişki hakkın var..

yanıt22
yanıt1
Murat Yıldırım:

Çok normal biri gibi gelmedi tekrar gündem olmayı başaracaktır :)

47
0
yanıtYanıtla
Mehmet Kahraman:

Tekrar peygamber gelse bizim ülkemizde adalet yerini bulmaz. Osmanlı devleti adaletiyle 6 asır dünyaya adalet dağıttı. Biz adaleti tutup kaldirmazsak eninde sonunda çökeceğiz ve dağılacagiz.

25
11
yanıtYanıtla
Baba Yabgu:

Ne güzel dünya ne sağlık sorunu varmış bu işleri yaparken yokmuydu

31
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title