Haberler

Kaplana kafa tutan köpek hayatının hatasını yaptı! Saniyeler içinde can verdi

Güncelleme:

Hindistan'da çekildiği tahmin edilen görüntülerde bir köpek, uyuyan bir kaplanın yanından geçerken havladı ve vahşi hayvanı uykusundan uyandırdı. Kaplan'a kafa tutan köpek, saniyeler içerisinde aldığı ölümcül bir pençe darbesiyle can verdi.

Vahşi doğada pek çok tür bir arada yaşıyor ve hepsi hayatta kalabilmek için sürekli mücadele ediyor. Ancak Hindistan'da kayda geçtiği tahmin edilen görüntülerde bir köpeğin, kaplana kafa tuttuğu ve bunun bedelini ise canıyla ödediği anlar yer aldı.

KAPLANA SALDIRMAK İÇİN HAMLE YAPTI

Uyuyan kaplanın yanından geçen köpek bir anda havlamaya başladı. Gelen ses üzerine uykusundan uyanan kaplan ise ayağa kalkınca köpek, saldırmak için bir adım daha öne atıldı. Ancak hesap etmediği şey karşısındakinin bir kaplan olduğuydu.

TEK PENÇE DARBESİYLE KÖPEĞİN CANINI ALDI

Kaplan, köpeğin atağına karşı yerinden kalkarak pençesiyle ölümcül darbeyi indirdi. Talihsiz hayvan, daha ne olduğunu anlamadan kendisini kaplanın dişleri arasında buldu. Köpek, saniyeler içerisinde direnmeye fırsatı olmadan can verdi. O ürpertici anlardan geriye ise bu görüntüler kaldı.

Kaynak: Haberler.com / Şahin Solak - 3.Sayfa

Hindistan Hayvanlar 3.Sayfa Dünya Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (64)

İSKOÇYALI:

Kanın gövdeyi götürdüğü, vahşi doğayı ve vahşi canlıları yaratan merhametli bir Allah'ın var olduğunu düşünmek ne yaman bir çelişkidir...

616
513
yanıtYanıtla
miraç dayı:

Doğanın muhteşem bir dengede olduğunu ve evreni yaratabilecek tek bir kudretin var olabileceğini anlaman dileğiyle....

yanıt659
yanıt367
İSKOÇYALI:

Dayı konumuz doğanın dengesi değil, konumuz doğanın acımasız olması doğada kanın gövdeyi götürmesi ve bunu yapanın merhametli olduğunu iddia etmesi hani Allah çok merhametli ya o bakımdan diyorum.!

yanıt373
yanıt536
Şükrü:

Vahşi doğanın olması bile Allah’ın canlılar üzerindeki merhametini gösterir. Vahşi doğaya vahşi olarak değilde bir eko sistem gözüyle baksaydın bu döngünün sana ne kadar çok fayda getirdiğini anladığında alnını secdeden kaldırmazdın. Merhamet yüklenmiş canlı, çok kısa zamanda kendini bitirirdi. Senin doğma gibi şansın olmazdı. Doğsan bile kokudan duramazdın. Yaratıcına bu kadar nankör olmayın.

yanıt247
yanıt210
Emre BİROL:

İskoç :) Dostum doğa döngüler topluluğudur bilesin. Herşey sürekli dönüşüm halindedir. Besin zinciri ve carbon döngüsü de bunlardan sadece iki tanesi. Keçinin ot yemesiyle kaplanın keçiyi yemesi arasında fiziksel fark olsada kimyasal olarak aynıdır. Aksi halde herşey fotosentez yapması lazım olurdu. Biryerden sonra toprakta besin biteceği için yaşam son bulurdu.

yanıt106
yanıt182
İSKOÇYALI:

Şükrü kardeş kıvır kıvır nereye kadar, istediğiniz kadar takla atın isterseniz taklacı güvercin olun sorularımıza mantıklı bir cevap bulamıyorsunuz.

yanıt127
yanıt278
İSKOÇYALI:

Emre BİROL: İnanılmaz biçimde konuyu sulandırmışsın. Peki her şeye kadir, merhametli, yüce bir Allah birbirini parçalamayan, kan akmayan, vahşi, acımasız doğa yaratamaz mıydı.? Çok merhametli olma vasfı ile yarattığı doğa çelişiyor.

yanıt105
yanıt184
İSKOÇYALI:

Hadi bu ayetin içinden çıkın çıkabiliyorsanız tabi mantık çerçevesinde. :) Mü’minûn Suresi 14. Ayet: YAPIP YARATANLARIN EN GÜZELİ OLAN ALLAH PEK YÜCEDİR. yaratanların mı.? Hani Allah'tan başka ilah yoktu.?

yanıt91
yanıt75
D:

İnsan fıtratını bozduğu gibi hayvanlar da fıtratını bozabiliyor. Allah herşeyi bir denge üzerine ve en güzel şekilde yaratmıştır. Hayvanlar dahi hakkını birbirinden alacak hadisi şerifte var.

yanıt49
yanıt76
okancan:

hem ateist olup hem de ALLAH ın adını anmak ne yaman çelişkidir

yanıt105
yanıt51
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title