Haberler

İntihar etmek için 4'üncü kattan atladı, başkasının üzerine düştü

Güncelleme:

Hatay'da intihar etmek isteyen bir kişi, kendini 4'üncü kattan aşağıya bıraktı. Ancak şahıs, o sırada cadde üzerinde yürüyen kişinin üzerine düştü. Akılalmaz kazada yaralan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.

Hatay'ın Payas ilçesinde intihar etmek için 4'üncü kattan atlayan şahıs, cadde üzerinden geçen başka bir kişinin üzerine düştü. Olayda yaralanan 2 kişi de hayati tehlikeyle hastaneye kaldırıldı.

İNTİHAR İÇİN BALKONDAN ATLADI

Olay, Payas ilçesi Kürtül Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde bulunan Özkul Apartmanı'nın 4'üncü katında yaşayan C.K. isimli 39 yaşındaki şahıs, intihar etmek için balkondan atladı.

İntihar etmek için 4'üncü kattan atladı, başkasının üzerine düştü

SAĞLIK EKİPLERİ 2 KİŞİYİ HASTANEYE KALDIRDI

39 yaşındaki adam kendini boşluğa bıraktı ancak tam da o sırada cadde üzerinde yaya olarak yürüyen M.T.'nin üzerine düştü. Yaralanan 2 şahıs, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İntihar etmek için 4'üncü kattan atladı, başkasının üzerine düştü

YARALILARIN HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Dörtyol Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin olduğu öğrenilirken, polisin soruşturması sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hatay Payas Olaylar 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Hayrullah Karakuş:

Kendi yetmemiş başkasına da sebep olacak

118
4
yanıtYanıtla
aristoteles:

Teşekkürler akparti

yanıt75
yanıt50
sade vatandaş:

aynı bizim ekonomi gibi ekonomiyi yüksekten atlatıp intihar ettirdiler fakat aynı burada olduğu gibi birinin değil seksen milyonun tepesine düşüp milletin iflahını kestirdiler

yanıt16
yanıt6
Cengiz:

İnsanların ruh hali hiç iyi değil

71
7
yanıtYanıtla
Sihirbazın Çırağı:

Kendisini ve yaşamını rabbı olan Allah yolunda fedakârca kurban sunarak rabbına döndürülmeyi tercih etmiş birisi daha; bu yaptığı ile rabbına kavuşarak bir daha kötülüklerinden kaçarak ölümü göze almakla ölüleri dirilten Allah'a kaçmış oldu. Öyle bir iman ki hiç bir iyiliğini istemeyenlerin yaşamaya devam etmek mecburiyetindesin dayatmalarını reddederek onları bu dayatmalarla kendisi için sadece katlanmak zorunda kalacağı sonu gelmeyen bir eziyeti hayat diye yaşamak zorunda kalacaktı. Kurtuldu.

3
65
yanıtYanıtla
YILDIRAY YILDIRIM:

istilacılardan dolayı TÜRK halkı işsiz kalıyor sonuç olacak bunalım. ve bunalımın sonunda ya intihar ediyor ya da cinayet işliyor. her zaman işin ucu ülkede bedava yaşayan istilacılara çıkar buna itiraz eden de onlardandır. yani istilacıdır

22
21
yanıtYanıtla
Mehmet Mirdeslioglu:

Ne ise cvp vermye degmez ışsizlik yok iş beğenmeme var

yanıt9
yanıt13
Köfteci Jardel:

Karikatür gibi ülke Türkiye..

12
2
yanıtYanıtla
Deniz:

Laik kemalist sistemin yetiştirdiği bir nesil

4
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title