Haberler

Fethiye'de piton paniği! Her yerde aranıyor

Güncelleme:

Muğla Fethiye'de üç gün önce bir bahçede görüldüğü iddia edilen piton yılanı korkuya neden oldu. Tüm çalışmalara rağmen bulunamayan yılandan dolayı mahalle sakinleri endişelenirken itfaiye ekipleri ve mahalleli her yerde piton arıyor.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde üç gün önce bir bahçede görüldüğü ve fotoğrafı çekildiği iddia edilen piton yılanı ilçe sakinlerinin uykularını kaçırıyor. Yılanın bir türlü bulunamaması endişeleri artırırken salınan tavuklar da sonuç vermedi. İlçe sakinleri bir an önce yılanın bulunmasını istiyor.

HER YERDE ARANIYOR

Fethiye Yeni Mahalle'de önceki gün bir bahçede bulunan pitonun kaçtığı iddia edildi. Mahalle sakinlerine uyarılarda bulunan muhtar Enver Kavak ilk önce durumu sosyal medya hesabından paylaştı. Dün akşam yılanın yeniden görüldüğü ve fotoğrafının çekildiği iddiası üzerine arama çalışmaları yeniden başlatıldı. Kaçan pitondan dolayı mahallede panik havası oluştu. İhbar üzerine itfaiye ekipleri bölgede arama çalışması başlattı.

Fethiye'de piton paniği! Her yerde aranıyor

"GECELERİ UYUYAMIYORUZ"

Mahalle muhtarı Enver Kavak, "Yılan girdiği yerden 2 gün önce çıktı. Bir kirpiyi yutmaya çalıştığı sırada vatandaşlar müdahale etti. Korkuyoruz, geceleri uyuyamıyoruz. İnsan görünce evin altına kaçmış, bir an önce bulunmasını istiyoruz. Tüm mahalle tedirgin ve uyuyamıyor. Yılanın yakalanmasını istiyoruz. Sadece bizim mahalle değil tüm Fethiye olay nedeniyle tedirgin" dedi.

"TAVUK KOYDUK AMA ÇIKMIYOR"

Mahalle sakini Aydın Hancıoğlu ise, "Burada yaşayan insanlara yazık. Her gün insanlar burada bekliyor. Herkes çok perişan. Geliyoruz burada nöbet tutuyoruz. Gece çıkar dediler. Tavuk koyduk ama çıkmıyor. Sahibi varsa gelsin alsın. Kimse ona bir şey yapmaz" diye konuştu.

Mahalle sakini Durmuş Ali Gürsoy da, "Okula giden çocuklar var. Gece uyumuyorlar. Herkes tedirgin, yılanın bir an önce bulunmasını istiyoruz. Bize yardımcı olsunlar" dedi.

Muğla Milli Parklar Müdürlüğü tarafından da uzman bir ekibin görevlendirildiği ve akşam saatlerinde Fethiye'ye geleceği öğrenildi.

Fethiye'de piton paniği! Her yerde aranıyor

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İtfaiye Fethiye Muğla Hayvanlar Güvenlik 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! O mu bu mu soruları 2024! #129300 1-2 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

500

Yorumlar (15)

Murat Celik:

zehirli olmadığı için sorun yok artık nöbet tutacaksınız sırasıyla

22
43
yanıtYanıtla
Murat Çelik:

:)

yanıt1
yanıt1
Sam Amca:

Benim kaynanayı göndereyim yılan diliyle hemen çıkarır ortaya.

58
3
yanıtYanıtla
Goethegitme:

Avustralya'da tuvalet deliğinden çikiyo ama horul horul uyuyolar

39
10
yanıtYanıtla
Erkan Arslan:

Bu ilaan Cok Tehlikeli Bir ilaaan Gördügünüz Yerde Yaklasin Vede Teslim Ol ilaaan Diye Bagirin

11
23
yanıtYanıtla
itunes para:

allahim yaa. millet deliye hasret biz akilliya.

19
4
yanıtYanıtla
simit bekleyen martı:

yengoo sanna piton alaçamm

12
6
yanıtYanıtla
Ömer Can:

rüyada gördü gerçek sandı haber verdi yılan aranıyor

7
2
yanıtYanıtla
Şaban Çağlar:

Kimin yılanıymış?

6
0
yanıtYanıtla
ARSLANOĞLU Hakan:

Yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar diyen Fethiyeliler görelim sizleri..

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title