Haberler

Hemşire hastanede ölü bulundu, enjekte edilen ilaç doktorun cebinden çıktı

Güncelleme:

İstanbul Beylikdüzü'nde özel bir hastanede dedesinin yanında refakatçi olarak kalan ve rahatsızlanan hemşire, iddiaya göre bir ilacın vücuduna enjekte edilmesi sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili gözaltına alınan hemşirenin doktor arkadaşı, genç hemşirenin ilacı uyumak için kendisine enjekte ettiğini savunurken ilaç şişesinin doktorun üzerinden çıkması şüphe çekti. Doktor ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde özel bir hastanede feci bir olay yaşandı. Dedesinin yanında refakatçi olarak kalan ve rahatsızlanan hemşire, iddiaya göre bir ilacın vücuduna enjekte edilmesi sonucu hayatını kaybetti. Hemşirenin gözaltına alınan doktor arkadaşı, genç hemşirenin ilacı kendisine enjekte ettiğini savundu.

ODASINDA ÖLÜ BULUNDU

Geçtiğimiz 13 Mayıs Günü'nde Beylikdüzü'nde bulunan bir özel hastanede iddiaya göre, hasta olan dedesinin yanında refakatçi olarak kalan 24 yaşındaki hemşire Selen Bilgin, sabah hastane odasında ölü olarak bulundu. Durum üzerine olay yerine polis ekipleri ve savcı geldi.

Hemşire hastanede ölü bulundu, enjekte edilen ilaç doktorun cebinden çıktı

İLACIN ENJEKTE EDİLDİĞİ BELİRLENDİ

Yapılan incelemelerin ardından Bilgin'in koluna anestezi öncesi yapılan bir ilacın enjekte edildiği ortaya çıktı. Olay yerinde yapılan sorgulamalarda doktor Fatih A.'nın ifadesine başvuruldu. Fatih A. arkadaşı olan Bilgin'in ilacı uyumak için kendi koluna gece enjekte ettiğini söyledi.

İLAÇ ŞİŞESİ DOKTORUN ÜZERİNDEN ÇIKTI

İddiaya göre ilaç şişesinin ortada olmaması üzerine şüphelenen savcılık daha sonra şişeyi doktor Fatih A.'nın üzerinde buldu. İfadesinin ardından serbest bırakılan doktora yapılan itirazın ardından adli kontrol şartıyla salıverildi. Genç hemşirenin cenazesi otopsi incelemesinin ardından Avcılar'da kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Beylikdüzü İstanbul 3.Sayfa Sağlık Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Bakmadan Geçme

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (12)

Son Yörük:

Allah rahmet eylesin hastanelerdede neler oluyor belli değil toplum için faydalı bir kurum olduğu için burdaki insanlarda sorgulanmıyor güveniliyor doktor adam yalan söylemez ama bu olay başka yerde yaşansaydı nasılda sorgulanirdi herkes eşit desekte eşit olunmuyor..

153
7
yanıtYanıtla
Emin Tas:

Bunu bir garibanın cebinde bulsaydı şmdi en az 50 yıl yerdi bu ülkede adalet sadece bir kadın ismi olmamalı

91
8
yanıtYanıtla
VEFA:

"İnna lillahi ve inna ileyhi raciun" Allah herkesin kalbine göre versin. Yakınlarına sabır ve metanet versin. İyi de kötü de insan oğlunun kendi elinde, fiilde böyle, düşünce de...

66
10
yanıtYanıtla
CEZA :

Allah günahlarını affetsin ailesine sabır versin.. uyumak için alaydın bir uyku hapı enjekte nedir be kuzum. değdimi şimdi hayatına sen ki sağlık içinde olan birisin.. sanki bu işin içinde başka bir iş var

57
4
yanıtYanıtla
Hiç Heç:

Doktor nasıl serbest bırakılır. Vicdanım sızladı. Bu kanunlarla bir yere varılmaz.

46
1
yanıtYanıtla
Şaban Çağlar:

hamilelik durumu varmi ? Dr da sıkıntı var gibi

28
3
yanıtYanıtla
Zeynep Gök:

Burada kimsenin namusuna dil uzatamazsınız namus ve ahlak kavramı örf anane ve geleneklerimiz bizi türk yapar benim düşüncem imkanınız el veriyorsa kadınlarınızı çalıştırmayın kimisi bozulur kimisi namusu ile dim dik durur ama çoğu değişir ortama ayak uydurur rabbim kötü kullarından eylemesin kötü kullarıyla karşılaştırmasın

23
3
yanıtYanıtla
Banu Boran:

Haberler neden sürekli kötü.

23
0
yanıtYanıtla
Lütfü Gökşen:

Nasıl kıydınız genç hemşireye ALLAH sizler gibi insanları bildiği gibi yapsın

15
0
yanıtYanıtla
Gökhan Simsek:

Bu yorum Platformlarıda resmen milletin birbirine laf sokup deşarj olduğu yerlere döndü haa..

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title