Haberler

Ankara'da düğünden dönerken kaza: 3 kişi hayatını kaybetti

Güncelleme:

Ankara'da katıldıkları düğünden dönerken otomobilin tren köprüsü ayağına çarptığı kazada hayatını kaybeden 3 kişiden Handan Turan İnegöl'de defnedildi. Kazadan ölen 2 kişinin cenazeleri memleketleri Rize'ye gönderildi.

Ankara'da katıldıkları düğünden Bursa'ya dönerken otomobilin tren köprüsü ayağına çarptığı kazada hayatını kaybeden 3 kişiden Handan Turan İnegöl'de defnedildi. Kazadan ölen 2 kişinin cenazeleri memleketleri Rize'ye gönderildi.

İnegöl Kemalpaşa Mahallesi'nde ikamet eden Turan ailesi, Ankara'da bulunan akrabalarının düğüne gitti. Düğün sonrası İnegöl'e dönüş yapan Şaban Turan (54) yönetimindeki 16 AEF 142 plakalı araç, direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu bariyere çarpıp takla attı. Savrulan araç, daha sonra tren yolu köprüsünün ayağına çarparak durabildi.

Kaza sonucu araçta bulunan Emriye Yılmaz (75), Halil Yılmaz (77) ve Handan Turan (53) kaza yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan sürücü Şaban Turan (54) ve kayınbiraderi Tuncay Yılmaz (51) Polatlı Duatepe Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada ölen 3 kişinin cenazeleri ailelerine teslim edildi.

Gözyaşları arasında defnedildi

Hayatını kaybeden Handan Turan'ın cenazesi İnegöl'de Turgutalp Camiinde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Emriye Yılmaz ve Halil Yılmaz'ın cenazeleri ise memleketleri Rize'ye gönderildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İnegöl Ankara Rize Trafik Kazaları 3.Sayfa Güncel Haberler

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Merkezi'nde! Özgür Özel kapıda karşıladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Merkezi'nde! Özgür Özel kapıda karşıladı

Haluk Levent, Gamze Özçelik'in geçmişiyle ilgili yapılan yoruma sessiz kalmadı

Haluk Levent, Gamze Özçelik'in geçmişiyle ilgili yapılan yoruma sessiz kalmadı

Bakmadan Geçme

Ketenpere ne zaman, nerede çekildi? #128250 #129300 Erdoğan-Özel görüşmesi bitti mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesi ne oldu? Ketenpere filmi konusu nedir? Ketenpere oyuncuları ve Ketenpere özeti! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! 12 Haziran Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 12 Haziran burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 11 Haziran günün maçları nereden izlenir? Bahar sezon finali bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! MASTERCHEF 2024 NE ZAMAN BAŞLAYACAK? MasterChef yeni sezon hangi tarihte? Süper Lig transfer dönemi ne zaman başlayacak? Süper Lig transfer dönemi başladı mı? #9917 Bebekle seyahate çıkarken nelere dikkat edilmeli? Ebeveynler bu haber size! Kurban Bayramı arefesi ne zaman, hangi güne denk geliyor? Arefe günü resmi tatil mi?
Bakan Şimşek, Dünya Bankası Grubu Başkanı Ajay Banga'yı Merkez Bankası'nda ağırladı

Bakan Şimşek, Dünya Bankası Grubu Başkanı Ajay Banga'yı Merkez Bankası'nda ağırladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title