Haberler

Suriye'ye dualarla uğurlanan özel harekat polisleri

Güncelleme:

Osmaniye Emniyet Müdürlüğünde görevli özel harekat polisleri, Suriye'ye dualarla uğurlandı. Vali Dr. Erdinç Yılmaz'ın katılımıyla düzenlenen törende polisler görev yerlerine dualarla uğurlandı.

Suriye'de görev yapacak özel harekat polisleri dualarla uğurlandı

OSMANİYE - Osmaniye Emniyet Müdürlüğünde görevli özel harekat polisleri, Suriye'ye dualarla uğurlandı.

Suriye'de görev yapacak olan Özel Harekat Polisleri, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları katılımıyla düzenlenen törende dualarla görev yerlerine uğurlandı. Özel Harekat Şube Müdürlüğünde düzenlenen törene Vali Dr. Erdinç Yılmaz'ın yanı sıra 12'nci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Albay Hakan Kocabaş, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Murat Karabulut, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halit Gülten, İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva katıldı.

Vali Yılmaz, "Görevinizi en iyi şekilde yapıp geleceğinize yürekten inanıyorum. Kahramanlığınızı biliyoruz, cesaretini biliyoruz, vatan sevginizi biliyoruz. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Bu kutsal görevi en iyi şekilde yapıp gelmenizi Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Yolunuz, bahtınız her daim açık olsun" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erdinç Yılmaz Osmaniye Suriye Suriye Tören Güvenlik Yerel Politika Güncel Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title