Haberler

Kütahya'da Engelli ve Özel Çocuklar İçin Toplu Sünnet Şöleni

Güncelleme:

Kütahya'da Engelliler Haftası münasebetiyle düzenlenen sünnet şöleninde, engelli bireylerin çocukları ve özel çocuklar için sünnet merasimi yapıldı. Vali Yardımcısı Hasan Erkal, etkinliğin toplumsal dayanışma ve farkındalık açısından önemli olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Kütahya'da Engelli bireylerin çocukları ve özel çocuklar için toplu sünnet şöleni gerçekleştirildi.

Vali Yardımcısı Hasan Erkal, Engelliler Haftası münasebetiyle Türkiye Sakatlar Derneği Kütahya Şubesi tarafından düzenlenen sünnet şölenine katıldı.

Programda, askerlik çağına gelmiş 5 engelli bireye asker kınası yakılırken, engelli ailelerin çocukları ve özel çocuklar için de sünnet merasimi yapıldı.

Vali Yardımcısı Erkal, 14 çocuğun sünnet merasimi ve 5 engelli gencin asker kınasının yakıldığı etkinliğin toplumsal dayanışma ve farkındalık açısından büyük önem taşıdığını belirterek programda emeği geçenlere teşekkür etti.

Programda ailelerle de tek tek görüşen Erkal, çocukları tebrik ederek çeşitli hediyeler takdim etti. Aileler, Vali Yardımcısı Erkal'a yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Engelliler Haftası Kütahya Sünnet Engelliler Yerel Yaşam Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title