Haberler

Adıyaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Hemşirelerini Ziyaret Etti

Güncelleme:

Adıyaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Abdullah Karakuş, Hemşireler Haftası nedeniyle hemşireleri ziyaret ederek haftalarını kutladı.

Adıyaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Abdullah Karakuş, 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası nedeniyle hemşireleri ziyaret ederek haftalarını kutladı.

Başhekim Yardımcısı Dt. Mustafa Polat, İdari Mali işler Müdür Yardımcısı Hacı Ali Oğul ve birim sorumlularının eşlik ettiği 12- 18 Mayıs Hemşireler Haftası nedeniyle Adıyaman Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hemşirelerini ziyaret ederek, haftalarını kutladı.

Karakuşi, hemşirelik mesleği toplumsal ihtiyaçlardan doğan, insan sevgisiyle, özveri, sabır ve hoşgörü kavramlarını içinde barındıran çok yönlü bir meslek olduğunu vurguladı.

Karakuş, "Hemşireler, din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin herkes için sağlık ilkesini benimseyen, birey, aile ve topluma sağlık hizmeti sunmada ekibin en etkin rol oynayan üyesi olma konumundadır. Bu bağlamda 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası kutlamaları ile farkındalık oluşturarak hemşire mesleğinin önemi vurgulanmakta ve söz konusu sorunlara çözümler üretilmesi amaçlanmaktadır" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hemşireler Haftası Abdullah Karakuş Adıyaman Yerel Sağlık Güncel Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title