Haberler

Pozitif Yaşam Prensibi Nedir?

Dilan Ekinci Karabulut

Dilan Ekinci Karabulut

Spiritüel Danışman Eğitmen ve Yazar
20.09.2023 12:59

Pozitif olmak, kişinin sürekli neşeli, keyifli, eğlenceli olması demek değildir. Pozitif olmak demek, farkındalığı yüksek, akışta olmak ve an'ı yaşamak anlamına gelir. Yine pozitif bir kişi karşılaştığı durumlarda kendisine verilmek istenen bir mesaj olduğunun, alması gereken bir ders olduğunun farkındadır.

Dünyaya bir amaçla geliriz. Bu amaç, iç dünyamızı keşfetmek, meleğimiz, yüksek benliğimiz, yüksek ruh, ışık varlıkları ve ilahi güç yardımı ile geçmiş yaşamlarımızda veya bu yaşamımızda yarattığımız karmalarımızdan almamız gereken dersleri almaktır. Bu dersleri ne kadar kısa sürede farkındalık ile alırsak, bir sonraki boyuta yükselebiliriz.

Bu sebeple dünyada borç değil kredi biriktirmek gerekir. "İyilik yap denize at." Atasözü tam olarak bunu karşılamak ile birlikte Al-Ver dengesini korumak adına yapılan bir iyilik karşılığında karşınızdaki kişiden eşit bir iyilik temennisinde bulunulabilir.

Evrenin pozitif enerjisi sonsuzdur. Onu yalnızca farkındalık ve iç dünyamız ile keşfederiz. Pozitif Yaşam Prensibi de tam olarak bu farkındalığa sahip olmakla birlikte kendi enerji alanını yönetmek ve beden-ruh-zihin dengesini sağlamakla elde edilir.

Pozitif Yaşam Prensibini benimseyen bir kişinin hayatında denge vardır. Evren yasalarına göre, bir konuda bir ucu deneyimlediysek diğer ucu da deneyimlemek gerekir. Tüm hayatını dengeleyen biri iç dünyasında huzurludur. Etrafına yaydığı enerji pembe bir sevgi enerjisidir ve aurası güçlüdür. Olaylara objektif bakar ve olumsuzluklar karşısında olgun ve bilge bir tavır sergiler. Dengede olmak Evrenin sırlarının kapısını açar. Spiritüel olarak gelişme göstermek isteyen birinin çalışması gereken ana konulardan biri hayatına her anlamda dengeyi sağlamaktır.

Prensibin bir diğer olmazsa olmazı, olaylara karşı pozitivist bir bakış açısı sergilemektir. Bu ifade edildiği üzere, pembe bir gözlük takmak veya sürekli güler yüzlü olmak değildir. Durumlar karşısında sakin kalarak en pratik ve mantıklı çözüm yolunu bulmak ve sonrasında neden bu olayın onun başına geldiğine dair altta yatan evrensel mesajı okumaktır.

Pozitif yaşam prensibini benimseyen kişi meditasyon ve benzeri çalışmalara ilgilidir. Şifacıdır. Enerji çalışmalarına duyduğu ilgi ile kendini şifalandırır. Çakralarındaki blokajlarını yok edebilir, aurasını temizler, topraklanır ve düzenli olarak meditasyon yapar. Spiritüel tarafı ve psişik güçleri sağlamdır. Bu konulara ilgi duymak kişiye farkındalık kazandırır ve hayat yolunda kendisine pozitif bir katkı sağlar.

Dünyada milyarlarca insan herhangi bir spiritüel çalışma ile ilgilenmeden doğar, ölür ve bu kişiler hayatlarını pozitif geçirmiş de olabilirler ancak burada yatan farkındalık enerji ve yetinizi keşfetmek, iç dünyanızın yol göstericiliği ile olumlu yaşamı hayatınıza çekmektir. Pozitif bir kişi, enerji alanını yönetir. Bunu seçerek bolluğun kendisine gelmesini beklemeden bolluğu çekebilir; bedensel ve zihinsel blokajlarının farkında olarak bunları yok edebilir; kısır döngülerinden arınabilir; ilişkisi ile ilgili olumsuz durumları yok edebilir; aurasını güçlü ve çakralarını dengeli ve bütün tutabilir; çevresinden gelen negatif enerjilere karşı kendini koruyabilir; sezgileri daha güçlü olacağından yaşamında vereceği kararlar daha net ve doğru olabilir; ilahi bağlantısı daha güçlü olacağından evrenden gelecek mucizelere açık hale gelebilir.

Pozitif olmak farkındalık ile başlar. Siz sihrinizin farkında mısınız?

title