Haberler

Zonguldak Kömürspor Başkanı Şike İddialarını Dile Getirdi

Güncelleme:

Zonguldak Kömürspor Başkanı Mehmet Salih Demir, Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike olduğunu iddia ederek Türkiye Futbol Federasyonu Etik Kurulu'nun karar vermesini istedi.

Zonguldak Kömür spor Başkanı Mehmet Salih Demir, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta oynanan ve 0-0 biten Ankaraspor-Nazilli Belediye spor maçındaki iddialara ilişkin, "Biz 3. Lig'de de mücadele ederiz. Biz, Ankaraspor-Nazilli Belediye spor maçında şike var mı yok mu bunun meydana çıkarılmasını istiyoruz. Etik Kurulu toplansın, şike var mı yok mu buna karar versinler. Başka bir şey istemiyoruz." dedi.

Kentteki bir otelde düzenlenen basın toplantısında konuşan Demir, karşılaşmaya ilişkin hakem ve gözlemci raporlarına ulaşamadıklarını belirtti.

Türkiye Futbol Federasyonu Etik Kurulunun kısa sürede toplanıp maçla ilgili kararı vermesini istediklerini dile getiren Demir, "Buna karar vermeden önce hakemlerden, gözlemcilerden ek rapor alınması önemlidir. Çünkü ek rapor alındığı takdirde bu maçın bırakın tamamını izlemeyi, 15 dakikasını bile Etik Kurulu izlerse, biraz vicdanları varsa bu maçta şike olduğuna karar vereceklerine inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Mehmet Salih Demir, Zonguldak Valiliğinin izin vermesi halinde 26 Mayıs Pazar saat 15.00'te Madenci Anıtı'nda toplanıp üniversite kavşağına kadar yürüyeceklerini aktararak, "Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, sadece şike olup olmadığını değil bu maçın bahis oyunlarını da takip ediyor. Başsavcılığın takip etmesi uzun süre alacaktır. Bu sezona yansıması olacağını düşünmüyorum ama bunların da cezası varsa çekmelerini istiyoruz. Dilekçemizi vermiş bulunuyoruz." diye konuştu.

Konunun uzamasını istemediklerini vurgulayan Demir, şunları kaydetti:

"Bu maçı seyretsinler, ek hakem ve gözlemci raporlarını alsınlar, şike var mı, yok mu bir an önce karar versinler. Herkes gardını alsın. Biz 3. Lig'de mi mücadele edeceğiz, 2. Lig'de mi mücadele edeceğiz ona karar versinler. Alt lige düşmesi önemli değil. Biz 3. Lig'de de mücadele ederiz. Biz, Ankaraspor-Nazilli Belediye spor maçında şike var mı, yok mu bunun meydana çıkarılmasını istiyoruz. Etik Kurulu toplansın, şike var mı yok mu buna karar versinler. Başka bir şey istemiyoruz."

Mehmet Salih Demir, yakın zamanda karar verilmezse yeni sezon başladıktan sonra kararın hiçbir faydasının olmayacağını savunarak, "Ulusal yayın yapan spor kanalları bu işin içinde. Onlar şike iddiası diyor. Ben şike iddiası demiyorum, burada şike vardır. Yüzde 1 değil, yüzde 100 şike vardır." iddiasında bulundu.

Tribün lideri Miraç Balcı da verilecek kararın örnek olmasını istediklerini, taraftarlar büyük bir yürüyüş yapacaklarını aktardı.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Futbol Federasyonu Mehmet Salih Etik Kurulu Ankaraspor Zonguldak Spor Spor Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title