Haberler

Türkiye Motokros Etabı Afyonkarahisar'da Açıldı

Güncelleme:

Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, Türkiye Motokros etabının açılışını dünyanın en güzel motokros parkuru olan Afyonkarahisar'da gerçekleştirdiklerini söyledi. Etkinlik kapsamında Doğu Avrupa Şampiyonası ve Avrupa Gençler Şampiyonası da düzenlenecek.

- Bekir Yunus Uçar : "Türkiye Motokros etabının açılışını dünyanın en güzel motokros parkuru olan Afyonkarahisar'da açtık"

AFYONKARAHİSAR - Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, Türkiye Motokros etabının açılışını dünyanın en güzel, en başarılı ve alt yapısı itibariyle en değerli motokros parkuru olan Afyonkarahisar'da açtıklarını kaydederek, "Burada Doğu Avrupa Şampiyonası'nı gerçekleştirmiş oluyoruz. Ayrıca Avrupa Gençler Şampiyonası'nı gerçekleştiriyoruz" dedi.

Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen Türkiye Kayo, Avrupa Gençler ve Balkan Motosiklet Birliği Motokros şampiyonaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, etkinliğin Türkiye ve dünya sporu adına önemine dikkat çekti. Uçar, "Bu etkinlik ile Türkiye Motosiklet Federasyonu olarak bu yılki sezonu Afyonkarahisar'da açmış olduk. Bugün de toplamda 6 ülkeden 158 sporcunun start aldığı yarışmanın antrenman ve sıralama turlarını yapıyorlar. Yarın da yapılacak olan yarışlarla günü tamamlamış olacağız. Burada Doğu Avrupa Şampiyonası'nı gerçekleştirmiş oluyoruz. Ayrıca Avrupa Gençler Şampiyonası'nı gerçekleştiriyoruz. Tabi ki Türkiye Motokros etabının açılışını dünyanın en güzel, en başarılı ve alt yapısı itibariyle en değerli motokros parkurunda gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı.

"Toplamda 11 kategoride yarışlarımız gerçekleştirilecek"

Etkinliği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile birleştirmenin de mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Uçar, "Katılımcı sayısına baktığımızda yüzde 60'lar civarında çocuk ve gençlerden oluşan bir potansiyel görüyoruz. Bu da bizim için hem çok sevindirici. Özellikle Doğu Avrupa'nın gözde parkurlarından birinde olduğumuz için hem rekabete açık hem de bir birini geliştiren, heyecan verici müsabakalara sahne olacak. Toplamda 11 kategoride yarışlarımız gerçekleştirilecek Afyonkarahisar'da. Yarın tabi ki de ayrı bir özelliği var 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı. Organizasyonumuzu bu güzel bayramla birleştirmiş olduk hem ulusal bir mesaj hem de sportif bir pencereden günü kutlamış olacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bekir Yunus Uçar Motosiklet Türkiye Dünya Spor Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title