Haberler

Fernando Muslera'dan Türkçe serzeniş: Allah her şeyi biliyor

Güncelleme:

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Fatih Karagümrük'ü deplasmanda 3-2 mağlup eden Galatasaray'da kaptan Fernando Muslera'nın maç sonrasında Türkçe konuşması dikkat çekti. Bitiş düdüğünün ardından soyunma odasına doğru yönelen Muslera'nın Türkçe, "Allah biliyor, Allah biliyor. Allah her şeyi biliyor" sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında konuk olduğu Fatih Karagümrük'ü Berkan Kutlu'nun 90. dakikada attığı golle 3-2 mağlup etmeyi başardı. Sarı-kırmızılıların Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera'nın maç sonu soyunma odasına giderken söylediği Türkçe sözler dikkat çekti.

"ALLAH HER ŞEYİ BİLİYOR"

Berkan'ın golünden sonra büyük bir sevinç yaşayan Kaptan Muslera, saha içerisinde takım arkadaşlarıyla konuşurken Türkçe "Allah biliyor, Allah biliyor. Allah her şeyi biliyor" dedi. Tecrübeli eldivenin bu sözleri sosyal medyada da gündem oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trendyol Süper Lig Fatih Karagümrük Galatasaray Muslera Sözler Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Bakmadan Geçme

DORTMUND- REAL MADRID MAÇI NE ZAMAN? Borussia Dortmund- Real Madrid şampiyonlar ligi maçı saat kaçta? #9917 Güney Kore - Türkiye voleybol maçı ne zaman? Güney Kore- Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda? #127952 Karneler ne zaman verilecek? Okulların kapanmasına kaç gün kaldı? #127979 2 Haziran'da toplu taşıma ücretsiz mi? Yarın toplu taşıma ücretsiz olacak mı? Gönül Dağı ne zaman, saat kaçta? Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı izle! 23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı?
CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

500

Yorumlar (24)

Ünsal Aydın:

Evet Allah biliyor ne kadar haksız puanlar topladığınızı. Tff tarafından ne kadar kollandığınızı. şu ana kadar adil bir yönetimle oynansaydi maçlar fenerin 10 puan gerisindeydiniz.

176
725
yanıtYanıtla
Serkan Çıvkın:

ya bi git siz önce aynada kendinize bakın ondan sonra sağa sola çamur atın

yanıt442
yanıt77
Karaşal:

Ünsal aydın. Youtubede birsürü video editlemişler fenerbahçe nasıl haksız puanlar toplamış bir seyret bence. Fenerin bukadar zaman yarışta kalmansı tamemen yayıncı kuruluş kıyağı.

yanıt271
yanıt57
Mehmet Akman:

Fenerli olmak da zor. Allah sabır versin

yanıt237
yanıt39
Halil Gülşahin:

Aferin sana Fenerden bahsediyor olmalısın Yabancı var hakemiyle 3 maçta 4 puan kaybettiniz

yanıt116
yanıt22
Sinan Bulduk:

Fener taraftarına ücretsiz psikolojik destek sağlansın..Durumları hiç iyi değil :)

yanıt122
yanıt25
Yasin Duran:

hersene aynı nane ligin kırılma anlarında tam fb arayı açacak psikolojik üstünlüğü alacağı haftalarda antalya maçı kasimpasa maçı gs kollandı arkadaşlar böle duyarsız olmayalım adalet herkese lazım. olacak sizlerde haksızlığa uğradığında üzüleceksiniz az da olsa objektif olalim

70
192
yanıtYanıtla
Sinan Bulduk:

Yine fenerli..psikologa git kardeşim..10 yıl çok uzun süre..

yanıt82
yanıt19
objektif:

Tamamen haklı. Takımların çoğu Gs ye karşı zaten dostluk maçı havasında çıkıyor. Oynayan olursa da hakemler durduruyor. Kayseri, antalya, kasımpaşa hepsi kırılma maçları ve direk sonuca etki edilen maçlar. Bu her maçını kayıpsız geçen muhteşem takım 50m lik dümdüz takıma avrupada neden ezilerek elendi onu sorgulayın.

yanıt2
yanıt6
Sebati Can:

Adam imana gelmiş galiba!

17
5
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title