Haberler

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Sporcularla Buluştu

Güncelleme:

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, kentteki sporcu ve antrenörlerle bir araya geldi. Alemdar, sporculara hitap ederek, Sakarya'nın spor alanında büyük başarılara imza attığını ve genç sporcuların da büyüklerinin yolundan giderek başarılı olacaklarına inandığını söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, kentteki sporcu ve antrenörlerle bir araya geldi.

Ormanpark'ta 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen kahvaltıda sporculara seslenen Alemdar, bugünün ve yarının bayraktarları olduklarını söyledi.

Her bir sporcunun, alanında Türk bayrağını dalgalandırmak için fedakarlıklar yaptığını belirten Alemdar, Sakarya'nın birçok spor alanında büyük başarılara imza attığını dile getirdi.

Alemdar, genç sporcuların, büyüklerin yolundan giderek nice başarılara imza atmalarını temenni ederek, "Çok önemli sporcular yetiştirmiş bir şehrin evlatları olarak inanıyoruz ki; sizler de bundan sonraki süreçte büyüklerinizle birlikte onların yolundan giderek, hem şehrimize hem de ülkemize yakışan nice başarılara imza atan birer sporcu olacaksınız." ifadelerini kullandı.

Sakarya'yı yeniden bir spor şehri haline getirmek istediklerine işaret eden Alemdar, Büyükşehir Belediyesi olarak her daim sporun ve sporcunun destekçisi olacaklarını kaydetti.

Alemdar, gençlere armağan edilen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı tebrik etti.

Etkinliğe, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu Başkan Vekili Abdurrahman Akyüz, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, FIFA kokartlı Süper Lig hakemi Atilla Karaoğlan, Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Yaşar Zımba ve çok sayıda milli sporcu ile antrenörler katıldı.

Kaynak: AA / Spor

Yusuf Alemdar Sakarya Spor Spor Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title