Haberler

Muğla'da Yıldız Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Başladı

Güncelleme:

Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen Yıldız Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası başladı. Türkiye Boks Federasyonu tarafından Beşkaza Spor Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyonada 500 erkek, 311 kadın sporcu mücadele ediyor.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen Yıldız Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası başladı.

Türkiye Boks Federasyonu tarafından Beşkaza Spor Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyonada 500 erkek, 311 kadın sporcu mücadele ediyor.

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, şampiyonanın açılış töreninde yaptığı konuşmada, geçmiş yıllarda uluslararası organizasyonlarda boksta kazanılan madalyaları anlattı.

Son Avrupa Şampiyonası'nda sporcuların 3 altın ve 2 bronz madalya kazandığını belirten Gözgeç, "Bu başarılar tesadüfi değil, boksun nereye gittiğinin ispatıdır. Bundan herkesin iftihar etmesi lazım ki biz de sporcularımız ve onları yetiştiren hocalarımızla gurur duyuyoruz. Hedefimiz 2024 Paris Olimpiyatları. Şu anda 4 kız, 3 erkek olmak üzere 7 sporcumuz kota almış durumda. Bu ayın 21'inde son eleme maçlarına gideceğiz. Orada da yeni kotalar almak için mücadele edeceğiz." diye konuştu.

Şampiyonaya ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Fethiye Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit ise sporculara başarı diledi.

Şampiyona, 19 Mayıs'ta sona erecek.

Kaynak: AA / Spor

Fethiye Türkiye Muğla Spor Spor Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title