Haberler

KYGM Türkiye Voleybol Şampiyonası Kırşehir'de Tamamlandı

Güncelleme:

Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYGM) tarafından düzenlenen Türkiye Voleybol Şampiyonası, Kırşehir'de başarıyla tamamlandı. Şampiyonada Ağrı erkeklerde birinci, Kütahya kızlarda birinci oldu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, şampiyonanın başarılı bir şekilde gerçekleştiğini ve sporcuların Kırşehir'i gezip güzel anılarla ayrıldığını belirtti.

Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü (KYGM) Türkiye Voleybol Şampiyonası, Kırşehir'de tamamlandı.

Toplam 15 ilden 400'e yakın sporcu ve antrenörün katıldığı şampiyonada erkeklerde Ağrı birinci, Konya ikinci ve Manisa üçüncü olurken, kızlar da ise Kütahya birinciliği, Konya ikinciliği, Ankara da üçüncülüğü elde etti.

Kırşehir Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz Şahin, şampiyonanın sakatlık olmadan sorunsuz ve iyi bir şekilde tamamlandığını söyledi.

Maçların iki farklı salonda oynandığını, müsabakaların centilmence ve sporcuya yakışır şekilde gerçekleştiğini aktaran Şahin, katılımcıların kentteki tarihi, turistik ve kültürel alanları gezerek güzel hatıralarla ayrıldıklarını belirtti.

Şahin, sporcuları Kırşehir'de ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Spor

Kırşehir Gençlik Kütahya Türkiye Spor Ağrı Spor Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title