Haberler

Kars 36 Spor, BAL Ligi'nde yer almak için baraj maçına çıkacak

Güncelleme:

Kars 36 Spor, 2024-2025 futbol sezonunda BAL Ligi'nde yer alabilmek için Kars DSİ Spor ile baraj maçı oynayacak. Baraj maçının galibi BAL Ligi'nde yer alacak.

Kars 36 Spor 2024-2025 futbol sezonunda BAL Liginde yer alması için Kars DSİ Spor ile baraj maçı oynayacak. Baraj maçının galibi BAL Ligi'nde yer alacak.

2023-2024 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi'nde yer alan ve istediği başarıyı bir türlü yakalayamayan yeşil beyazlı ekip, 18 Mayıs 2024 tarihinde oynayacağı DSİ Spor karşılaşması hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Erol Batur, nezaretinde hazırlıklarını Prof. Dr. Abamüslüm Güven Stadyumunda sürdüren yeşil beyazlı ekip, DSİ karşılaşmasından galip ayrılarak yeniden BAL liginde yer almak istiyor.

Prof. Dr. Abamüslüm Güven Stadyumunda 18 Mayıs 2024 Cumartesi günü oynanacak olan Kars 36 Spor, DSİ Spor karşılaşması saat 12.00'de başlayacak. Karşılaşmaya tüm Karslılar davet edildi. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Futbol Spor Kars Futbol Spor Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title