Haberler

Eski takımından Arda Güler için olay sözler: O gülerken biz kederliyiz

Güncelleme:

Alt yapılarında yetişen Arda Güler'in İspanya'da harikalar yaratması üzerine değerlendirmelerde bulunan Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur, "Siz neden adeta senet kırdırır gibi sözleşmeden doğan haklarınızdan vazgeçtiniz? Bakın Arda oynadıkça Fenerbahçe kazanıyor. Arda seviniyor, Fenerbahçe seviniyor, biz ise kederleniyoruz. Arda gülerken biz neden kederliyiz?" ifadelerini kullandı.

Zor günler geçiren Gençlerbirliği'nde Niyazi Akdaş'ın istifa etmesinin ardından mart ayında yapılan genel kurulda başkanlığa seçilen Osman Sungur, Real Madrid forması giyen Arda Güler'in haklarının Fenerbahçe'ye devri, Gençlerbirliği'nin son durumu ve kırmızı-siyahlı kulübün hedeflerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"ARDA GÜLERKEN BİZ NEDEN KEDERLİYİZ"

Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin Real Madrid'in ligde oynadığı son maçlarda ilk 11'de görev verdiği Arda Güler'i Gençlerbirliği'nin, bir kez olsun A Takım forması giymeden İstanbul'a gönderdiğine dikkati çeken Osman Sungur, "Hadi sizden öncekiler yanlış yaptı, Arda Güler'i bir kez olsun A Takım forması giymeden İstanbul'a gönderdi. Siz neden adeta senet kırdırır gibi sözleşmeden doğan haklarınızdan vazgeçtiniz? Bakın Arda oynadıkça Fenerbahçe kazanıyor. Arda seviniyor, Fenerbahçe seviniyor, biz ise kederleniyoruz. Arda gülerken biz neden kederliyiz? 'Keşke' diyoruz şöyle olsaydı, böyle olsaydı, hem de kaç keşke var." diye konuştu.

"ÖNCELİK HER ZAMAN ALT YAPIDIR"

Gençlerbirliği altyapısını en kısa sürede eski günlerine taşımanın "görevleri" olduğunu vurgulayan Sungur, "Ama söylediğim gibi Beştepe'de görev alan her teknik adam bunu bilmeli. Efendim işte çok gençler, yeterli değiller, biraz daha yetişmesi lazım, takımın iddiası, benim kariyerim... Hayır Gençlerbirliği'nde öncelik her zaman altyapıdır her zaman Gençlerbirliği'nin kimliğidir." ifadelerini kullandı.

"30 SANİYEDE..."

Kırmızı-siyahlı camianın karşısına play-off'a kalmış bir takımın başkanı olarak çıkamamanın üzüntüsünü yaşadığını aktaran Sungur, Tuzlaspor karşılaşmasının uzatma dakikalarında yedikleri gol sonucunda hedefe ulaşamadıklarını hatırlatarak "Ancak futbol 30 saniyede dünyaları da kazanabileceğiniz yahut her şeyden de olabileceğiniz bir yarış." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gençlerbirliği Fenerbahçe Arda Güler Arda Güler İspanya Sözler Futbol Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500

Yorumlar (7)

murtaza candurak:

siz kulübü yönetemiyorsanız bu çocuğun suçu ne

108
3
yanıtYanıtla
Export 86:

Zaten arda Türkiye'de kaalsaydı bu seviyelere ulaşmazdı

yanıt31
yanıt6
Emir Emir:

BEŞ MİLYON AVROYA HAKLARINI SATTINIZ SANKİ BEDAVA VERMİŞSİNİZ GİBİ ALGI YAPMAYIN.KULÜBÜ YÖNETEMEYİN,SUÇU BAŞKASINDA ARAYIN, İLHAN CAVCAV ZAMANINDA BORÇSUZ,PARASI OLAN KULÜPTÜNÜZ.YÜRÜ GİT.

94
5
yanıtYanıtla
mertcee27:

Siz bu yöneticilik anlayışınızla daha çok keder ve gözyaşı içerisinde olursunuz. Bir adım ilerisini göremiyor sunuz. Nice gençler yetenekler sayenizde yok oluyor. Yabancı almaya devam. Üzme kendini.

53
3
yanıtYanıtla
A Alkan:

İlhan Cavcav borçsuz, kasası dolu Gençlerbirliği devretti. Niye kederlisiniz şapkayı önünüze koymalısınız

48
4
yanıtYanıtla
Serkan Tokkuşoğlu:

Haramzade oğlu yüzünden olmasın?

yanıt16
yanıt2
Fırat Günay:

Merak etmeyin play-offada çıksanız ilk maçta elenirdiniz.

13
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title