Haberler

Boşuna efsane olmamış! Vefat eden Mehmet Ali Yılmaz'ın, olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaja bakın

Güncelleme:

Eski Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 75 yaşında hayatını kaybetti. Yılmaz'ın vefatının ardından, olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası verdiği son röportajı hatırlandı. Yılmaz, maç sonrası çıkan olaylar için "Çok bozuldum, çok üzüldüm. Hiç yakışmadı bize" demişti.

Eski Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ve Trabzon spor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz İstanbul Beşiktaş'taki evinde bugün ölü bulundu. İlk belirlemelere göre Mehmet Yılmaz'ın kalp krizinden öldüğü değerlendiriliyor.

SON RÖPORTAJI AKILLARA GELDİ

Mehmet Ali Yılmaz'ın ani ölümü siyaset ve spor dünyasını yasa boğdu. Yılmaz'ın vefat haberi sonrası, Karadeniz gazetesine verdiği son röportajı hatırlandı. Olaylı Trabzonspor- Fenerbahçe maçı sonrası Karadeniz gazetesine açıklamalarda bulunan Mehmet Ali Yılmaz, maç sonrası çıkan olaylar için "Çok bozuldum, çok üzüldüm. Hiç yakışmadı bize" ifadelerini kullanmıştı.

Yılmaz'ın son röportajından satır başları;

" Fenerbahçe'nin başkanı olan delikanlı adam Ali Koç, hiç sesini çıkartmadı. Tanıdığım için biliyorum; çok yiğit, delikanlı bir çocuktur. Zaten 30 puan fark var, böyle abartmanın alemi ne?

"ÇOK ÜZÜLDÜM"

Trabzonspor'un iyiliğini isteyenler böyle tribünleri dolduracak hıyarlarsa, daha önceden yapmaları gerekirdi. 30 puan fark olmadan... Çok bozuldum, çok üzüldüm. Hiç yakışmadı bize. 30 puan gerideyiz be, hiç böyle olmadık! Niye bunu kompleks yapıyoruz?"

"FENERBAHÇE BİR ŞEY YAPMADI"

Tribünlerde yaşanan güvenlik ve giriş zafiyetlerine dikkat çeken Yılmaz, bu durumun sorumlularının acilen cezalandırılması gerektiğini belirtip, "Bu bize hiç yakışmadı, hazır şekilde stada gelmek bir organizasyondur. Bunu yapanlar cezasız kalmamalı. Trabzon'da niye böyle provokasyon için sahaya geliyorlar? Her dakika şişe doldurdular sahayı! Güvenlik zafiyeti bir, giriş zafiyeti iki, önceden planlanma üç. Ne yapmaya çalıştılar? Fenerbahçe bir şey yapmadı ki! Kim oynarsa o kazanır, maçta ufak tefek hatalar olabilir" demişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Ali Yılmaz Trabzonspor Fenerbahçe Ali Yılmaz Trabzon Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (8)

Abdulhak Myradow:

Trabzon haklı 30 puan fark açılmasın 33 olmasın diye mücadele etdi.Bu Trabzon ile Galatasarayın amacı futbol değil sadece şov yapmak kışkırtmak. milleti.Beşiktaş ile Fenerbahçenin amacı güzel futbol oynamak.

40
41
yanıtYanıtla
Cahi Savar:

UEFA dan tescilli takımın taraftarı beynimizle alay ederken.

yanıt25
yanıt19
Hayri:

Rahmetli de yiğit delikanlı bir kişiydi Allah rahmet eğlesin

66
6
yanıtYanıtla
Eko cCc:

Allah rahmet eylesin. Ne güzel de söylemiş

42
6
yanıtYanıtla
Murat Cosgun:

Ulan zate fb kongre üyesiydi ne efsanesi

16
28
yanıtYanıtla
Yasar Unal:

Allah rahmet eylesin.

18
2
yanıtYanıtla
Alaattin KALAFATOĞLU:

ANLAMSIZ BOŞ PAYLAŞIMLAR!!!

0
1
yanıtYanıtla
emin yıldız:

Adamın dibidir tahmetli..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title