Haberler

Aziz Yıldırım, basın toplantısındaki "Viski" itirafıyla baltayı fena taşa vurdu

Güncelleme:

Dün düzenlediği basın toplantısıyla Fenerbahçe başkanlığına yeniden aday olan eski başkan Aziz Yıldırım, 2018 yılında Ali Koç'a seçimi kaybettiği akşam üzüntüsünü hafifletmek için viski içtiğini itiraf etti. Ancak o dönem Ramazan olması ve kürsüde önünde duran suyu "Ben içmiyorum" diyerek kaldırtan Yıldırım'ın dünkü toplantıda "İki kadeh de viski çektik, rahatladık" demesi sosyal medyada gündem oldu.

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, dün adaylığını açıkladığı basın toplantısında birbirinden çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Yıldırım'ın en dikkat çeken çıkışlarından biri de 2018 yılındaki seçimleri kaybetmesinden sonra üzüntüsünü hafifletmek için "Seçimi kaybettik, viskiyi çektik rahatladık" şeklindeki sözleriydi.

ÖNÜNDEKİ SUYU KALDIRTMIŞTI

Yıldırım'ın "viskiyi çektik" dediği dönem Ramazan ayına denk geliyordu. Hatta o gün Ali Koç, konuşması sırasında su içmiş ve bu hareketiyle büyük tepki çekmişti. Koç'tan sonra kürsüye gelen Yıldırım ise "Ben içmiyorum" diyerek görevlilerden önündeki suyu kaldırmalarını istemişti. Yıldırım'ın bu hareketi de Ramazan hassasiyeti olarak yorumlanmış ve büyük takdir toplamıştı.

"ÜZGÜNDÜK, EVE GİDİP İKİ KADEH VİSKİ ÇEKTİK"

Gelelim dünkü toplantıya... Önüne koydukları konuşma metnine bağlı kalmayan Aziz Yıldırım, 2018 yılında seçimi kaybettiği akşamla ilgili "Ali Koç'a kaybettim. Vay efendim garajdan gitmişim. Havadan mı gideyim? Arabam garajdaydı. Kaybettik, üzgündük, eve gittik, iki kadeh de viski çektik, rahatladık" şeklinde bir ifade kullandı.

SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU

6 yıl önce kameralar önünde örnek bir tutum sergileyip kürsüdeki suyu kaldırtan Yıldırım'ın o günün akşamında "Viski çektik" demesi sosyal medyada viral oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Aziz Yıldırım Aziz Yıldırım Aziz Yıldırım Fenerbahçe Fenerbahçe Ali Koç Ali Koç Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Muş'ta 2 yaşındaki çocuk evin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

Muş'ta 2 yaşındaki çocuk evin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

500

Yorumlar (67)

Ferhat Tikici:

Yarın toprağın altına girdiğin zaman fb gelir seni kurtarır sen iç viski ramazanda

413
247
yanıtYanıtla
Özcan Özcan:

ferhat hocam ben toprağın altına girmeyeceğim mumya yaptıracağım cesedime o zaman da hesap verecekmiyim? bu arada islamdan önce yaşayan insanlar ne diye hesap verecek?Saygılar.

yanıt120
yanıt382
Eclipse Moon34:

Allah bilir sen değil

yanıt128
yanıt45
yanık kremi:

viski de içse zem zem de içse toprağın altına girdikten sonra toprak herkesin belirli noktalarına girecek.. bu neyin tantanası? birinin öldükten sonra başına gelecekler seni niye ilgilendiriyor gerrzzek? inanıyorsan sen kendi amelini güzel tut başkasının ne yaptığı kendini bağlar.

yanıt138
yanıt73
Gjerj Kastoroiti:

ne var içebilir adam kime ne ? ramazan Şaban ne fark eder herkesin inancı kendine

176
214
yanıtYanıtla
okan:

tabiki içebilir ama o gecenin gündüzünde ramazan diye masadan suyu kaldırtıp gecesinde viski içerse olmaz...

yanıt160
yanıt60
yanık kremi:

okancığım masadan suyu diğer insanlara saygısından kaldırtmış belli ki, bu davranışı takdir ediliyor da içtiği viskiyi evinde kendi başına içmiş olması mı rahatsız ediyor acaba? ne yapsaydı suyu kaldırtmayıp viskiyi kürsüde mi içseydi o zaman mı doğruyu yapmış olacaktı? adam gitmiş evinde sessiz sakin içmiş zıbarmış.. :D

yanıt100
yanıt39
MÜCAHİD:

ey topcular ve topseverler bir gün siz de toprak olacaksınız. Akıllı insan bugünü düşündüğü gibi yarını da düşünür.

yanıt42
yanıt27
Ercan Kartal:

ramazan ayında oruç tutmasada insanların karşısında su icmek istememiştir

192
15
yanıtYanıtla
Murat Çetiner:

O zaman içmezsin.

yanıt0
yanıt3
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title