Haberler

Ahmet Çakar'ın "Bu akşam ölecek" dediği Ümit Özat'tan zehir zemberek tepki

Güncelleme:

Ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar'ın geçtiğimiz günlerde, katıldığı bir programda eski Fenerbahçe futbolcusu Ümit Özat hakkında "Bu akşam ölecek, hissettim" demesinin üzerine sosyal medya hesabından Çakar'a sert yanıt veren Ümit Özat, "Merak etme duanla yaşamadım ki temennin ya da hissiyatınla öleyim. Seninle yayın yaptığım için kendimden utanıyorum" dedi.

Eski hakem ve ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar, katıldığı bir programda Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Ümit Özat'ı hedef alarak, "Bu akşam ölecek" demişti.

"BU AKŞAM ÖLECEK"

Çakar, Sivasspor-Fenerbahçe maçının ardından katıldığı programda eski milli futbolcu Ümit Özat'ı hedef aldı. "Şu anda bir şey hissettim; Ümit Özat bu akşam ölecek" diyen Çakar'a sunucu "Allah korusun hocam, niye ölsün ya" diye tepki verdi. Ancak Çakar, bu sözleri sarf etmeye devam etti; "Vallahi diyorum, hissettim, hissettim… Hissettim, ölecek" dedi.

ÖZAT'TAN ZEHİR ZEMBEREK TEPKİ

Çakar'ın bu sözlerine kayıtsız kalmayan Ümit Özat, ailesinden birilerinin bu görüntüleri izlerse travma yaşayabileceğini belirterek, "Hiç düşünmüyor musun hoca, 'Bu adamın çoluğu var çocuğu var, izlerse travma yaşar mı, yaşamaz mı' diye. Ama bunlar senden beklenen şeyler. Merak etme itin duası kabul olsa gökten kemik yağar. Seninle yayın yaptığım için kendimden utanıyorum. Ayrıca duanla yaşamadım ki temennin ya da hissiyatınla öleyim" şeklinde bir yanıt verdi.

Ahmet Çakar'ın 'Bu akşam ölecek' dediği Ümit Özat'tan zehir zemberek tepki

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Ahmet Çakar Fenerbahçe Ümit Özat Spor Televizyon Spor Haberler

500

Yorumlar (17)

Fondaşsavar:

Böyla adamların yön verdiği Türk Futbolu niye böyle diye hayıflanmayın... Hepsi bir bütün, Futbolun bu halde olmasının sebebi sadece TFF veya hakem değildir. Baştan aşağı Kulüp başkanları, futbolcular, teknik ekip taraftar ve TV deki bu ruhsuzlar

132
0
yanıtYanıtla
Ömür Ulubayram:

kardeşim çok güzel özetlemişin.

yanıt14
yanıt0
pusatalfa:

Bu Ahmet hiç normal değil, her boş konuşmayı konuşmaktan sayıyor

91
2
yanıtYanıtla
Emre Ürker:

İkimiz de Türk futboluna ne verdiniz ki boş insanlar futbol cahilleri

65
2
yanıtYanıtla
Sinan Bulduk:

Yatırın artık hastaneye bu deli ahmet’i…

65
1
yanıtYanıtla
Cengiz Aktaş:

Ahmet Hoca'm!!! Hiç yaşadığın hayatı ve akabinde söylediklerini sorguluyor musun? Bu videoda sarf ettiğin cümleleri Ümit Özat'ın yakınlarının da dinlediğini hiç düşünmüyor musun? Ben her hissettiğimi, düşündüğümü dile getirecek olsam var ya...!!! Akıl gerçekten çok büyük bir nimetmiş! :))

61
0
yanıtYanıtla
Ali :

Zaten hemen seni duyuverdi; yorumun altına cevap verir şimdi. :)

yanıt5
yanıt16
Emir Emre:

bu adam hala neden tvlere çıkıyor

49
3
yanıtYanıtla
Caner Alp:

İyice kendini rezil etmeye başladı buda reyting için gündeme gelmek için her haltı yiyenlerden.

39
1
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Asıl sorgulanması gereken beyinleri dumura uğramış bu tipleri ekranlara çıkaranlar

28
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title