Haberler

28 yıl sonra ilk yaşandı! 3 maçtır kazanamayan Arsenal, Chelsea karşısında günah çıkarttı

Güncelleme:

Premier Lig'de 3 maçtır galibiyete hasret kalan Arsenal, deplasmanda Chelsea'yi 4-2 mağlup etti. Nefes kesen Londra derbisini kaybeden Maviler, 28 yıl sonra ilk kez sahalarında oynadıkları 3 maçtan da yenilgiyle ayrıldı.

İngiltere Premier Lig'de Londra derbisi büyük bir heyecana sahne oldu. 3 maçtır galibiyete hasret kalan Arsenal, Chelsea'yi deplasmanda 4-2 yenerek kötü gidişata son verdi.

NKETIAH ŞOV YAPTI

Arsenal'e galibiyeti getiren golleri 13 ve 57. dakikada Eddie Nketiah, 27. dakikada Emile Smith Rowe ve 90+2. dakikada penaltıdan Bukayo Saka kaydetti. Chelsea'nin golleri ise 17. dakikada Timo Werner ve 32. dakikada Cesar Azpilicueta'dan geldi.

CHELSEA EVİNDE 3 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Bu mağlubiyetle büyük yıkım yaşayan Chelsea, 1993-1994 sezonundan bu yana ilk kez sahasında 3 maç üst üste kaybetti. Maviler, ligde Brentford'a 4-1, Arsenal'e 4-2 kaybederken, Şampiyonlar Ligi'nde ise Real Madrid'e 3-1 kaybetti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Chelsea Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title