Haberler

EYT 5000 gün mü? EYT kademeli emeklilik tablosu nedir?

Güncelleme:

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili kanun teklifini Meclis Başkanlığı'na sundu. Teklifle ilgili detaylar araştırılırken EYT kademeli emeklilik tablosu nedir ve EYT 5000 gün mü merak edildi.

Emeklilikte Yaşa Takılanlara ilişkin yasa teklifi TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Teklifin Perşembe günü Plan Bütçe Komisyonu'nda ele alınacak. Önümüzdeki hafta da yasalaşması öngörülüyor. Peki, EYT 5000 gün mü? EYT kademeli emeklilik tablosu nedir?

EYT 5000 GÜN MÜ?

Milyonlarca kişi EYT yasasının çıkmasını bekliyor. Yasa teklifi TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Teklifin Perşembe günü Plan Bütçe Komisyonu'nda, gelecek hafta da Genel Kurul'da görüşülerek yasalaşması öngörülüyor. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, 30 Ocak Pazartesi günü Meclis'e sunulan EYT teklifi detaylarını açıkladı. Teklife göre SSK'lılar kademeli prim gününe tabi olacak ve kademeli prim günü 5 binden başlayarak 5 bin 975 güne kadar çıkacak.

EYT kademeli emeklilik tablosu:

EYT 5000 gün mü? EYT kademeli emeklilik tablosu nedir?EYT kademeli emeklilik tablosu:

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Muhammet Emin Akbaşoğlu AK Parti EYT Gündem Ekonomi Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title