Haberler

Kılıçdaroğlu yeniden aday mı olacak? Yardımcılığını yürütülen Kuşoğlu 2 ihtimal sıraladı

Güncelleme:

Kurultayda koltuğunu Özgür Özel'e kaptıran eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun büro açarak siyaset sahnesinde kalmaya devam etmesi yeni iddiaları da beraberinde getirdi. Yeniden aday olabileceği konuşulan Kılıçdaroğlu'nun yardımcılığı görevini yürüten Bülent Kuşoğlu, "Kemal Bey ancak mevcut yönetim başarılı olmazsa ve kendisine ihtiyaç olursa aday olur" ifadelerini kullandı.

CHP kurultayında koltuğunu Özgür Özel'e kaptıran eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçaroğlu, Ankara'da büro açarak siyasi faaliyetlerine devam ediyor.

YARDIMCISINDAN DİKKAT ÇEKEN SÖZLER

Kılıçdaroğlu'nun yeni dönemdeki siyasi hamleleriyle ilgili açıklamalarda bulunan o dönemki yardımcısı Bülent Kuşoğlu dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu yeniden aday mı olacak? Yardımcılığını yürütülen Kuşoğlu 2 ihtimali sıraladıEski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçaroğlu.

YENİDEN ADAY MI OLUYOR?

Eski CHP liderinin yeniden aday olacağı iddialarına yanıt veren Kuşoğlu, "Kemal Bey ancak mevcut yönetim başarılı olmazsa ve kendisine ihtiyaç olursa aday olur" ifadelerini kullandı.

"EKREM İMAMOĞLU'NA KIRGIN"

Kılıçdaroğlu'nun Kurultay sırasında yaşanan gelişmeler nedeniyle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na kırgın olduğunu belirten Kuşoğlu, Hürriyet'ten Hande Fırat'a yaptığı açıklamada "Mansur Yavaş'a kırgın değil. Mansur Bey kendisini seçimden sonra ziyaret etti" diye konuştu.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Bülent Kuşoğlu Özgür Özel Siyaset Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500

Yorumlar (13)

Hamit Gündoğdu:

Kemal Kılıçdaroğlu başarılı olsaydı aday olması kaçınılmaz olabilirdi. Bence bu ihtimal çok düşük bir durum ve Kılıçdaroğlu tarihteki yerini aldı.. ancak özgür beyde bir kelam ederken daha mantıklı hareket etmesi gerekiyor.. yani Arapça'nın Kur'an Dili olduğunu ve kutsal olduğunu söylemesi mantık dışı bir durum. Arapça islamdan öncede vardı. Arapça şarkı, küfür, hakaret etmek Kur'an'ın emirleri olmadığını bilmemek cehalettir.

44
18
yanıtYanıtla
Safe Safer:

Ama kutsal

yanıt8
yanıt15
Muzaffer Karaman:

Bencede sacmaladı ozgur.

yanıt17
yanıt9
Ne Demeli:

Kutsal olan arapça değil Kuran ı Kerim karıştırmamak lazım. Allah'ın emri başka dilde okunduğu zaman emir olmaktan çıkmaz.

yanıt21
yanıt1
Seko:

İki koyun verin kaybetmezse yeniden aday olsun...

44
8
yanıtYanıtla
Gamer Amca Tv:

ona hala oy verecek niceleri var..

yanıt2
yanıt2
sivri:

kemal kılıçdaroğlu misyonunu tamamladı görevini bitirdi dilekolay tam 15 sene fazla bile sırf onun yüzünden oy vemeyenle bile vardı siyasetteki insan işini çok çok iyi yapamadıktan karşılık da bulamadıktan sonra bırakmalı zaten inada gerek yok

19
3
yanıtYanıtla
Fatih Erdem:

Kılıçtaroğlu hiç kuşku yokki dürüst ve demokratik bir kişi ancak çok pasif bir muhalefet lideri tekrar aday olmamalıdır partisini ve ülkesinin geleceği için bayrağı genç dinamik dürüst yeni liderlere bırakmalıdır ona yakışanda budur

15
6
yanıtYanıtla
ADEM EREN:

şimdi bu yorumu beğensen olmayacak beğenmesen olmayacak...

yanıt11
yanıt0
Güray Dilli :

Yeni başkan saçmalamaya devam ederse yeni aday çıkması kaçınılmaz. Bir olağan üstü kongreye bakar..

8
8
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title