Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'la görüşen Özel'e sert tepki: Sarayla müzakere edilmez mücadele edilir

Güncelleme:

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP lideri Özgür Özel'in TBMM'deki 23 Nisan resepsiyonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesine tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, "Milyonlarca çocuğumuzun beslenme ve eğitim sıkıntısı çektiği, milyonlarca gencimizin, bırakın gençliğini yaşamayı, henüz ülkesinde deniz yüzü bile göremediği, milyonlarca anne, babanın geçim sıkıntısı içerisinde depresyona girdiği bir ülkede bu düzenin kurucusu sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir." dedi.

CHP lideri Özgür Özel'in 23 Nisan'da TBMM'deki resepsiyonda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesine tepki gösteren eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Milyonlarca çocuğumuzun beslenme ve eğitim sıkıntısı çektiği, milyonlarca gencimizin, bırakın gençliğini yaşamayı, henüz ülkesinde deniz yüzü bile göremediği, milyonlarca anne, babanın geçim sıkıntısı içerisinde depresyona girdiği bir ülkede bu düzenin kurucusu sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir." ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NDAN ÖZEL'E ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle TBMM'de verdiği resepsiyona katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i hedef aldı. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Adnan Yücel'in şiiriyle CHP lideri Özel'e tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'la görüşen Özel'e sert tepki: Sarayla müzakere edilmez mücadele edilir

"BU DÜZENİN KURUCUSU SARAYLA MÜZAKERE EDİLMEZ, MÜCADELE EDİLİR"

Kılıçdaroğlu paylaşımında şunlara yer verdi: "Milyonlarca çocuğumuzun beslenme ve eğitim sıkıntısı çektiği, milyonlarca gencimizin, bırakın gençliğini yaşamayı, henüz ülkesinde deniz yüzü bile göremediği, milyonlarca anne, babanın geçim sıkıntısı içerisinde depresyona girdiği, milyonlarca emeklimizin ay sonunu getiremediği, torunlarına bile mahçup olduğu, milyonlarca sığınmacının ülkemizin demografik yapısını bozacak şekilde tehlike teşkil ettiği, doların 30 liranın üstünde olduğu, bir kuru ekmeğin 10 lira olduğu, icra dosyalarını istifleyebilmek için ek binaların kiralandığı bir ülkede; Bu düzenin kurucusu sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir..!

Sayın Adnan Yücel'in şiirinde de dediği gibi; Saraylar saltanatlar çöker kan susar birgün zulüm biter. Menekşeler de açılır üstümüzde leylaklar da güler. Bugünlerden geriye, bir yarına gidenler kalır bir de yarınlar için direnenler... "

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'la görüşen Özel'e sert tepki: Sarayla müzakere edilmez mücadele edilir

NE OLMUŞTU?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Cumhurbaşkanı ErdoğanTBMM'deki 23 Nisan resepsiyonunda kısa bir görüşme gerçekleştirmişti. İki lider gelecek hafta için ayrıntılı görüşme talebi üzerine konuşmuşlardı.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'la görüşen Özel'e sert tepki: Sarayla müzakere edilmez mücadele edilir

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Politika

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Özgür Özel Depresyon 23 Nisan Yaşam Politika Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (89)

Luckyboom:

Kemal haklı, nedir bu görüşme sevdası anlamadık. 22 senedir bu seçmene hakaret edildi, değerleri aşağılandı. Şimdi oy verdiklerimiz çay sırasına giriyor. Ilımlı hava yaratayım akplilerden oy devşireyim derdinde misiniz? Eldekilerden de olursunuz benden söylemesi.

232
949
yanıtYanıtla
Mehmet Gümüş:

Yani görüşürlerse yıllarca yaratılan düşmanlıklar oetadan kalkacak. Bundann korkmayın. Her iki tarafada sözüm. Yeter artık ülke eriyor.

yanıt680
yanıt39
Ercan Sevinc:

Ne ekersen onu biçersin Müslüman başörtülüleri 80 sene ezdiniz unuttukmu

yanıt448
yanıt247
Mukan Kağan:

Yunan izmiri işgal etse böyle mücadele etmez, ak partinin batışını görebilmek için Türkiye cumhuriyetinin batmasına razı olanlarla bu ülke biryere varamaz.

yanıt279
yanıt63
Kurt Savaş:

evinin adamı ol hobilere başla rahatlarsın

511
48
yanıtYanıtla
Firat Tas:

İkinci muharrem olma dede

357
54
yanıtYanıtla
Yahya Öksüz:

bence .fıkrım .yanılıyr olabılırım .özgür .mıılletı gordu patavatszlık yapmadan .devam edııyor

187
18
yanıtYanıtla
Yahya Öksüz:

özgur durumu kavradı .bence .relax .devam .tabı .bence

yanıt141
yanıt17
Mehmet Gümüş:

Yazmayıda ögrenirsen 2. Sınıfa geçip şiir okuyabilirsin

yanıt125
yanıt28
Yahya Öksüz:

fıkır beyan ettım özgur taraftarı degılım sazan cıkmadı bu adam

yanıt55
yanıt5
Tüm 89 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title