Haberler

İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Yanıkömeroğlu, CHP'ye katıldı

Güncelleme:

İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, CHP'ye katıldı. Partinin grup toplantısında kürsüye çıkarılan Yanıkömeroğlu'na rozetini bizzat takan CHP Genel Başkanı Özgür Özel "Ayşe Hanım çağrımıza uydu ve baba evine geldi" dedi. Hatırlanacağı üzere İYİ Parti lideri Meral Akşener, istifa kararı sonrası Yanıkömeroğlu için "Partiden ayrılacak en son arkadaşım olduğunu düşünüyordum" ifadesini kullanmıştı.

CHP'nin Genel Başkan Özgür Özel liderliğinde yapılan bugünkü grup toplantısında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İyi Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, CHP'ye katıldı.

ROZETİNİ BİZZAT ÖZEL TAKTI

Genel Başkan Özgür Özel'in kürsüye davet ederek rozetini bizzat taktığı Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu'nun bir hayli keyifli olduğu dikkatlerden kaçmadı.

İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Yanıkömeroğlu, CHP'ye katıldı

"AYŞE HANIM ÇAĞRIMIZA UYDU VE BABA EVİNE GELDİ"

Özel, CHP'ye katılan Yanıkömeroğlu için "İstanbul üçüncü bölgede zaten bir milletvekilinin çok eksikliğini hissediyorduk, depreme karşı verilecek çalışmalarda meclisteki yapıcı muhalefetimizde kendisine çok yük düşecek. Kendisini grubumuza hoş geldin diyorum. Ayşe Hanım çağrımıza uydu ve baba evine geldi" dedi.

SERT İFADELERLE PARTİDEN AYRILMIŞTI

İstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu geçtiğimiz aralık ayında "Kuruluş amaç ve ilkelerimizden bir süredir uzaklaşmış olmanın üzüntüsü içerisindeyim" ifadesini kullanarak İyi Parti'den istifa etmişti.

AKŞENER PARTİDEN AYRILMAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORDU

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener istifa sonrası Yanıkömeroğlu'nun partiden ayrılacak son kişilerden olduğunu düşündüğünü söylemiş, "Şimdi Ayşe Sibel Hanım Allah şahittir herhalde partimizden benim gözümde en son ayrılacak arkadaşım diyebilirdim, çünkü bir kadındı iş insanıydı ve parti kurulurken o dönemin şartlarında gelip bize kurucu oldu." ifadelerini kullanmıştı.

İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Yanıkömeroğlu, CHP'ye katıldıİstanbul Milletvekili Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu.

AYŞE SİBEL YANIKÖMEROĞLU KİMDİR?

Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, 11 Mayıs 1966 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Mühendis olan Yanıkömeroğlu, Çankaya İlkokulu ve Ankara Özel Tevfik Fikret Lisesini bitirdi. Orta Doğu Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. Aynı üniversitenin İnşaat Mühendisliği Yapım Stratejisi Bölümünde yüksek lisans öğrenimini tamamladı. Altyapı, üstyapı, raylı sistemler konusunda birçok projede üst düzey yöneticilik yaptı. Sektörün önde gelen firmalarında proje mühendisliği, teklif ve planlama müdürlüğü ve genel müdür yardımcılığı gibi pozisyonlarda görev aldı. Bir müşavirlik firmasının kurucuları arasında bulundu.

KURUCULAR KURULU ÜYELERİ ARASINDAYDI

İyi Parti Kurucular Kurulu Üyeleri arasında yer aldı. 2018 yılında gerçekleştirilen 1. Olağanüstü Kongre'de İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi seçildi. 2018 yılında Kadın Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Kadınların siyasete katılımı, toplumsal cinsiyet eşitliği, işitme engellilerin sosyal hayata katılımı alanlarında aktif olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

GEÇEN YIL İSTİFA ETMİŞTİ

İleri düzeyde İngilizce ve Fransızca bilen Yanıkömeroğlu, 2 çocuk annesidir. Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu, Kurucular Kurulu üyesi olduğu İYİ Parti üyeliğinden 6 Aralık 2023 tarihinde istifa etmiştir.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu Meral Akşener Milletvekili İYİ Parti İstanbul Baba Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (37)

Sabahattin Polat :

Bizim pek takma merakımız vardır, birbirimize hep bir şeyler takarız.

225
10
yanıtYanıtla
ARSLANOĞLU Hakan:

Polat; Böyle şeyleri takma kafaya

yanıt53
yanıt5
Vedat Arman:

İşin ucunda siyasi ikbal ve hevesler olunca insan babasını satar.

117
6
yanıtYanıtla
Ercan cıftcı:

Yerel seçim sonrası CHP nin genel seçimde fazla oy alacağını düşünerek koşa koşa gitmiş. Transfer ücreti ne kadar acaba?

yanıt0
yanıt0
Salim:

HAYIRLI OLSUN ..... GÜÇLER YAVAŞTAN BİRLEŞİYO

26
51
yanıtYanıtla
Özgür Sevindik:

Genel olarak bütün patilerimiz yaptıkları teksey herdönem parti değistirmek. Başka icraatları yok

72
5
yanıtYanıtla
üzülüyormusunuz:

çok üzüldüm ne yapsak acaba

61
8
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Bir parmak kına çalmakla başlayabilirsin işe... Bak bu kıyağımı unutma, karşılığında ne ücret ne de bahşiş talep ediyorum.

yanıt13
yanıt70
Hek Tor:

Adamlara bak yaaa, parmak ve kınayı hemen yanlış anlamışlar, basmışlar dislaykları... Vallaaa gocunmuyorum ama sizlerin her cümleyi belden aşağı getirmenize sinirleniyorum. La, parmağına sür kınayı da çal ödünün içine dedim sanki?

yanıt2
yanıt128
GÖKHAN UZUNALİ :

31 marttan önce CHP'ye geçen herkese saygım sonsuz. Seçimden sonra geçenlerin ise şahsen bende aslaaaa hükmü yoktur. Karakter meselesidir bu mevzuu. Anlayana

60
7
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title