Haberler

Erbakan "Cumhur İttifakı'nda mısınız" sorusuna böyle yanıt verdi: Değiliz herhalde

Güncelleme:

23 Nisan için TBMM'de düzenlenen resepsiyonda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davet etmediği Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Şu an Cumhur İttifakı'nda mısınız?" sorusuna "Değiliz herhalde, onlar öyle söylüyor." karşılığını verdi. Erbakan, AK Parti ile Yeniden Refah Partisi arasındaki ilişkilerle ilgili "O taraf biraz 'Yanlışa da yanlış demeyin her şeye doğru' deyin noktasında olunca anlaşamadık." ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla TBMM'de düzenlenen resepsiyonda gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu.

"HER ŞEYE DOĞRU DEYİN NOKTASINDA OLUNCA ANLAŞAMADIK"

23 Nisan resepsiyonuna katılan ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, TBMM'deki parti liderleriyle görüşmesine davet edilmeyen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan,gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erbakan, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti ile ittifak yapmayan Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı içinde olup olmadığı sorusu soruldu. Erbakan'dan soruya karşılık "Değiliz herhalde." yanıtı geldi. Erbakan'ın sözlerinde "O taraf biraz 'Yanlışa da yanlış demeyin her şeye doğru' deyin noktasında olunca anlaşamadık." şeklinde kullandığı ifadeler dikkat çekti.

Erbakan açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Değiliz herhalde, onlar öyle söylüyor. Biz hep milli görüş çizgisindeydik. Doğruya doğru yanlışa yanlış diyorduk. Aynısını yapmaya devam edeceğiz fakat o taraf biraz 'Yanlışa da yanlış demeyin her şeye doğru' deyin noktasında olunca anlaşamadık."

"SEÇİMDEN SONRA ERDOĞAN'LA HİÇ GÖRÜŞMEDİK"

"İstanbul'da aday çıkarmasaydınız durum değişir miydi?" sorusuna "Vaziyet değişmiyordu 11 puan fark var" diyen Erbakan, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'la seçimden sonra hiç görüştünüz mü?" sorusuna ise "Hayır hiç görüşmedik" dedi.

Kaynak: ANKA / Politika

Yeniden Refah Partisi Fatih Erbakan AK Parti 23 Nisan Gündem Politika Haberler

Bakmadan Geçme

4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (52)

Hasan Kasapoğlu:

erbakani tebrik ederim akp nin boyundurlugu altina girmedigi icin ve hak tan taraf olduğu icin

811
465
yanıtYanıtla
muhammet demirkapı:

Hak taraf sol taraf mı oluyor ? İslamafobiden beslenen partilerin menfaati uğruna uzlaşıdan uzak siyaset güdenleri tarih hep cezalandırmıştır.

yanıt419
yanıt564
MUURAT AYVA:

Refah partisinin bağışlarını babası ne yaptı acaba yoksa kız kardeşleriyle anlaşamadığı paralar onlar mıydı. Sizi de çok iyi biliyoruz erbakan ailesi.

134
583
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

yüce mevlam çalıyor ama çalışıyorlar diyenlere bu niyetle oy verenlere vereceğini biliyor layıkları ne ise milletin karşısına onu çıkarıyor

yanıt106
yanıt50
Fikret Duyar:

bu beyinle ayni nefesi solumak beni çok üzüyor!!!! biraz beynin olsa ERBAKAN in hayatını oku araştır adam dünyanın en büyük bilim adamları arasına girip paraya para demeyecekken ülkesine dönüp motor üretmiş sen ne ürettin?

yanıt339
yanıt19
Hsn:

Fatih erbakanı geç ondan birşey olmaz da,Babası Necmettin erbakana iftira atarken biraz utan ama nerdee adama savunma hakkı bile verilmedi,o zaman her yere çöreklenen kemalist hakimler,savcılar ve basının attığı iftiraları sizin kitle yer ancak

yanıt1
yanıt0
Salih Kandıralı:

O da motor üretti ama Öbür tür motorlardan üretti.

yanıt5
yanıt9
Salih Kandıralı:

Yaş 70. İş Bitmiş. Sıra sende Fatih. Akıllı ol.

136
118
yanıtYanıtla
slim shady:

Seçim zamanı barışırsınız sen merak etme. Bence bir duruşunuz varsa bunu değiştirmemelisiniz.

164
56
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

istepne olmak kolay değil başta düşünülmeliydi bunlar oy verenlere acıyorum diyemiyorum çünki önceki seçimlerde bunlara oy verip ekonominin bir kaç ayda birbirine girmesine neden oldular oy vermeyenlerde hiç suçları olmadığı halde bunların ceremesini çekiyor

63
95
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title