Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı'nı "Naber, how are you?" diye karşıladı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. Karşılama anında Erdoğan'ın Alman mevkidaşına "Naber, how are you?" demesi dikkat çekti. O anlara ilişkin görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'in üç günlük Türkiye ziyaretinin son durağı Ankara... Cumhurbaşkanı Steinmeir, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmek için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne geldi. Saat 13.30'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gelen Steinmeier, Erdoğan tarafından törenle karşılandı.

"NABER, HOW ARE YOU?"

Steinmeier'in makam aracını, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önündeki caddede karşılayan süvariler, araca protokol kapısına kadar eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Steinmeier'i külliyenin ana giriş kapısında karşıladı. Erdoğan'ın aracından inan Steinmeier'i "Naber, how are you?" dediği anlar sosyal medyada gündem oldu.

MASADA NELER VAR?

Almanya Cumhurbaşkanı'nın görüşmede Türkiye ve Almanya arasındaki kültürel bağların gücünü öne çıkarması bekleniyor. Bu doğrultuda Steinmeier, üç günlük Türkiye ziyareti heyetine 1960'larda Almanya'ya işçi olarak göçen Berlinli döner ustası Arif Keleş'i de kattı. Steinmeier'e Türkiye ziyaretinde Maliye Bakanı Christian Lindner ve Alman Federal Meclisi Başkan Yardımcısı Aydan Özoğuz da eşlik ediyor. Almanya siyasetinde ise Steinmeier'e "Demokrasi ve insan hakları konusunda Erdoğan'a karşı güçlü pozisyon al" çağrısı yapılıyor.

ERDOĞAN'IN GÜNDEMİ İKİLİ İLİŞKİLER VE BÖLGESEL KONULAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ise yapılacak resmi görüşmelerde, Türkiye ve Almanya ikili ilişkileri tüm boyutlarıyla ele almayı ve iki ülke arasındaki işbirliğinin daha da geliştirilmesi için yapılabilecekleri değerlendirmeyi planladığı bildirildi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Recep Tayyip Erdoğan Almanya You Diplomasi Politika Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (28)

mardinli yiğit:

Alman Cumhurbaşkanı: Efendiler, o bindiğiniz makam arabalarınız var ya, hah işte onları biz yapıyoruz !!

134
50
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Aslında sorulacak ilk soru ''Kaç TANE korumayla geldiniz? - How MANY bodyguards did you come with?'' olmalıydı bence...

yanıt71
yanıt25
Yusuf ODEMIS:

Aferin onlara.. Bize hizmet etmeleri gerektiğini geçte olsa anlamışlar

yanıt20
yanıt36
mardinli yiğit:

yusıf; sen onlara hizmet ediyorsun :))

yanıt45
yanıt10
Hek Tor:

@Yusuf ODEMIS... Ama en azından hem ''Türkler, en iyi bildikleri işi yapıyorlar, taş taşıyorlar'' diye aşağılayıp hem de bu lafa karşı ÖDÜL niyetinde hala maden arama ruhsatı almıyorlar diii mi?

yanıt10
yanıt2
Hayri:

Sarayı görünce kıskançlıktan çatlamıştır kıskanma ne olur çalış seninde olur hans baba

73
75
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

orada öyle şeyler yaptığında sessiz kalıp izleyen insan yok başkanlarına bindiği otobüsün dolmuşun bile hesabını soruyorlar burası gibi hacıbaba tekkesi değil

yanıt54
yanıt15
HALİS ER:

adamlar hava alanı yapamadılar saray onların neyine

yanıt17
yanıt6
Gelir Geçer Her şey:

Vay be biz artık büyük abi gibi olduk. Yakında bizim liderimiz onlarınkine naber la diye hitap eder, kulaklarını da çeker gerekirse emir de verir. Onun için dünya bizi kıskanıyor. Biz üç öğün kuru ekmek de yeriz çöpten yiyecek de toplarız ama bizim liderimiz onlarınkine hava atsın. Bu bize yeter. Onların liderlerinin bizim liderimizinki gibi sarayları yok. Ohhh canıma deysin

90
25
yanıtYanıtla
Mengele:

Para her zaman aga yapar degerin yüksek olur paran yoksa boynun egik kalir almanlara helal olsun türk dönerini dünyaya tanitarak kendi ürünleri yaptilar islerini biliyorlar döner artik bizim degil sakin gururlanmayin

33
10
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title