Haberler

AK Parti'den Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin açıklama: Bugünün önemine uygun bir buluşma oldu ve bayramlaşıldı

Güncelleme:

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in TBMM'deki görüşmesi hakkında "Bugünün önemine uygun olarak bir görüşme oldu ve bayramlaşıldı" ifadelerini kullandı. Akbaşoğlu, görüşmenin milli egemenliğin tecelligahı olan meclisin 104. yaşında gerçekleştiğini ve birlik ve beraberlik mesajı verdiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resepsiyonunda kısa bir görüşme gerçekleştirdi.

AKBAŞOĞLU SORULARI YANITLADI

Ak Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özel'in görüşmesi hakkında gazetecilerin sorularını cevapladı.

AK Parti'den Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin açıklama: Bugünün önemine uygun bir buluşma oldu ve bayramlaşıldı

"GÜZEL BİR AMBİYANS OLUŞTURDUK"

Akbaşoğlu "Bu konuyla ilgi tabi ki daha önceden de kamuoyuna yansıyan bir talep söz konusuydu. Bu sene inşallah yerine gelmiş olacak. Karşılıklı olarak görüşüp netleştirilecek. Bugüne ilişkin bir resepsiyon. Milli egemenliğin tecelligahı olan meclisimizin 104'üncü yaşında hep beraber burada güzel bir ambiyans oluşturduk. Bütün milletimizin temsilcileri bu birlikteliği ortaya koydu.

AK Parti'den Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin açıklama: Bugünün önemine uygun bir buluşma oldu ve bayramlaşıldıAK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu.

"MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ VARDI"

Cumhurbaşkanımızın resepsiyona teşrifleri ile hep beraber, bütün milletvekilleri ve davetliler ile Cumhurbaşkanımız bir araya geldiler. Daha sonra da içerideki odada değerli siyasi partilerimizin genel başkanları ve temsilcileri ile görüştü. İçeride milletvekillerimiz, CHP Genel Başkanı, Hüda-Par Genel Başkanı, DSP Genel Başkanı AK Parti Grup Başkanı, Meclis Başkanvekillerimiz ve Meclis Başkanımız tabi ki, MHP Grup Başkanvekili vardı. Bugünün önemine uygun olarak bir görüşme oldu ve bayramlaşıldı" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Muhammet Emin Akbaşoğlu Cumhuriyet Halk Partisi Recep Tayyip Erdoğan Özgür Özel AK Parti Politika Haberler

Bakmadan Geçme

20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500

Yorumlar (14)

Ütopik Yorumcu:

Reis yine bir şeylerin peşinde ama çıkar yakında

154
20
yanıtYanıtla
Can null:

Kesin

yanıt80
yanıt11
Salih Kandıralı:

Özgür bey Yalakalanmayın dik durun.

83
64
yanıtYanıtla
Can null:

Kim kime acaba :) :) :)

yanıt6
yanıt2
Kara:

Chp Genel Başkanı Özel secim sonrası sert ve kırıcı siyaseti ılıman sakin bir ortama cevirdi. Her şey güzel olacak...

104
20
yanıtYanıtla
Can null:

Chp sayesinde halk sayesinde herşey çok güzel olacak demiştik

yanıt16
yanıt9
hic33:

Yahu görüşün kardeşim görüşün. Ülke ekonomisi çöküyor. C.başkanının gözlerini açın. Etrafındakiler morali bozulmasın diye herhalde adamı tam aydınlatmıyorlar.

72
4
yanıtYanıtla
bozacı:

NASIL BİR PARA SERVET VAR BUNLARDA

50
13
yanıtYanıtla
dikduran adam:

şıracına sor

yanıt22
yanıt2
VATOZZ:

Ben bu Ozgure de guvenmiyom

23
37
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title