Haberler

Canlı yayında evlenmeden önce ihanete uğradığını itiraf eden Isabella Duygulu

Güncelleme:

Isabella Duygulu, canlı yayında evlenmeden önce ihanete uğradığını itiraf etti. İhanetin kendisini nasıl etkilediğini anlatan Duygulu, hala kırgınlıklarının olduğunu belirtti.

Canlı yayında evlenmeden önce ihanete uğradığını itiraf eden Isabella Duygulu, "İhanet çok kötü bir şey. İnsan karnına yumruk yemiş gibi hissediyor. Bütün dünyası başına yıkılıyor Allah kimseye yaşatmasın.

Bir tatsızlık geçti, toparladık. Evlenmeden önce Tayfun beni aldattı. İhaneti rüyamda gördüm ve yakaladım. 30 yıl geçse de unutamam. Hala elim ayağım titriyor ama çok affettirdi kendisini.

Beni aldattıktan 15 gün sonra evlenme teklif etti. Tabii ki kırgınlıklar kalıyor. Kendisine güveni saygısı olan bir kadın hiçbir zaman unutmaz, ama çok sevdim."

TAYFUN "ISABELLA, RUH İKİZİM"

Eşinin ihanet itirafı karşısında şaşkınlık yaşayan ünlü sanatçı, "Kendimi affettirdim. Hemen evlilik teklif ettim. Isabella, ruh ikizim." diye konuştu.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Ünlüler Magazin Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title