Haberler

Ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

Güncelleme:

Evet Hayır yarışmasıyla hafızalara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yolaç'ın cenaze töreniyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Ünlü sunucu Erkan Yolaç hayatını kaybetti

İSTANBUL - "Evet Hayır" yarışmasıyla hafızlara kazınan ünlü sunucu Erkan Yolaç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Evet-Hayır' yarışması ile hafızalarımıza kazınan, televizyon dünyasının ünlü isimlerinden Erkan Yolaç uzun süredir tedavi gördüğü Acıbadem Taksim Hastanesi'nde 89 yaşında vefat etti. Yolaç'ın cenaze töreniyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Yolaç'ın hayatını kaybettiği hastaneden yapılan açıklamada ise, "Solunum sıkıntısı nedeni ile hastanemize başvurmuş olan değerli televizyoncu Erkan Yolaç'ın tedavisi multidisipliner yaklaşım ile sürdürülmüştür. Uzun süredir yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olan hastamız maalesef çoklu organ yetmezliği nedeniyle 16 Mayıs 2024 akşamı saat 21.00'de vefat etmiştir. Kendisine rahmet, kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Erkan Yolaç Ünlüler Televizyon Magazin Kültür Sanat Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title