Haberler
Güncelleme:

Ev sahibi, evinden çıkarmak istediği kiracısının kanalizasyon giderini tıkadı

Son dönemde ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan tartışmalar kamuoyunda geniş yer bulurken, bir ilginç vaka da İstanbul Kartal'da yaşandı. Kiracısının evinden çıkmasını isteyen ev sahibi, daireye ait kanalizasyon giderini tıkadı. Yaşananlara isyan eden ve 20 gündür tuvaletlerini kullanamadıklarını belirten Kılıç ailesi, evde kötü kokudan duramadıklarını ve tuvalet ihtiyaçlarını caminin tuvaletinde giderdiklerini söyledi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (23)

Fondaşsavar:

Yahu tamam ev sahipleri sıkıntılı anladık ta... Bende kiracıyım hiç evim olmadı ama 2 yıldır da çıkmamak neyin nesi yahu? Hadi ev aradın taradın uzun sürdü bir yılı bulur yani bir yıla kadar çıkabilirdin.

285
60
yanıtYanıtla
Narter Nart:

Yasalar kiracıyı koruyucu düzenlenmiştir. Kaldı ki... Kiracı çıktığı zaman bu şartlar altında barınabileceği bir başka evi belki de hiç bulamayabilir.. Kaldı ki. Barınma hakkı anayasal bir haktır.. Kaldı ki ülkede şu anda ev üretimi zengin çalgıcılar ile yabancı dostlar alsınlar diye üretiliyor..Acaba bu durum yine dış güçlerin eseri mi!! Çok değil yakında brezilyaya döneriz... Kiracılar evden çıkmayın diretin...

yanıt50
yanıt111
Narter Nart:

Ne oldu la... Millet sevdalıları, vatansever halk kahramanları, müslüma hayırseverler mevzubahis çıkarlarınızsa sizin için tüm kutsallar anlamsız değil mi... KİRACILAR YARGI YOLU TAMAMLANMASI İLE HAKİM KARARI İLE ÇIKIN AKSİNE ÇIKMAYIN... DİRETİN MÜCADELE EDİN. EVDEN EŞYALARINIZ İLE ATILDIĞINIZDA DA EN YAKIN PARKA.... EŞYALARINIZI NAKİL ETTİRİN... ÇADIRINIZI KURUN...PARK KAMUSAL ALANDIR DİLEDİĞİNİZCE KİRASIZ OTURURSUNUZ..

yanıt20
yanıt54
Narter Nart:

Yorumları beğenmeyenlerin çoğunluğu devletin arazisine çöküp mal, mülk sahibi olan sonradan görmeler.... bir kiracı gelir bir kiracı gider diyenlerdir.... ha... Vatan size minnettar... Sonradan görmeler...

yanıt3
yanıt2
MELTEM ÇAĞLAYAN:

2 sene değil en geç 6 ay sürede ciksaniz bu hallere düşmezdiniz

138
46
yanıtYanıtla
Erhan Hacifazlioglu:

hiç ev kiralarına baktınız mı? emeklinin ödeyebileceği türden değiller. 2 kişi çalışıyoruz evimiz kağıthanenin deresinde denebilir ve kirası 17.500 lira. 6 ayda oturduğunuz evden çıkmanız dileğiyle iyi günler.

yanıt85
yanıt35
Oguzhan Buran:

Kağıthane'de derenin kenarında oturmana gerek yok biraz Anadolu Yakası'na indin mi kiralar aylık 10.000, 5.000, hatta 3.000 TL bile var ve bu evler 2 1.

yanıt2
yanıt5
Zombi mahalli:

adam ihtarnameyi çekmiş kızım oturacak demiş. Evi boşaltmalısınız. eğerki sizde çıktıktan sonra kızının oturmadığını başkasına kiraya verildiğini beyan eder ve kanıtlar iseniz. Hakkınızı fazlasıyla alırsınız. adamın evini su anda işgal etmiş durumdasınız. Evet bürokrasi ülkemizde malesef ağır işliyor ama . yol var kanun var nizam var. Bence kiracı haksız !

119
32
yanıtYanıtla
mehmet çelik:

Haklı ev sahibi var haksız ev sahibi var. Gerçekten kira gelirine muhtaç ev sahibi varsa eyvalla. Ama kira getirisine ihtayici olmayan. Ticaretine bakan ev sahibi haksizdir. Düşmez kalkmaz bir ALLAH tır.

33
27
yanıtYanıtla
Zombi mahalli:

adam senelerce emek vermiş borç ödemiş calısmıs cabalamıs evini almıs kiraya vermiş. ticaretine değil kiracının gelir durumuna göre evini peşkeş çekecek öylemi. yok ya ne güzel dünya be :)

yanıt93
yanıt30
Oguzhan Buran:

Durumu yoksa yeni ev alamaz, durumu yoksa yeni çocuk yapamaz madem durumu yok riske girmesinede gerek yok durumu olmadan girilen risk kumardır ve bu kumarda da masanın sahibinden daha haklı kimse olamaz boşuna acıtasyon yapıp konuyu dağıtmaya gerek yok herkes hakettiğini alır bu hayatta.

yanıt1
yanıt1
pusatalfa:

Mide bulandırıcı bir durum.

39
3
yanıtYanıtla
mehmet yıkılkan:

kimse istemez böyle durumu ama ekonomik şartlarda ortada

26
4
yanıtYanıtla
Mustafa Yörükoglu:

Devlet kiracıları haddinden fazla koruyor şöyle aç gözlü ev sahiplerine lanet olsun fakat kimi kiracılar kira ödemeden veya 1400 TL ye oturmaya devam etmek istiyor veya kira ödemiyor,emsal kiralar en az 8,9 bin iken adam 1400 Teklif ediyor ve ödemiyor,evden çıkmıyor iki sene tahliye davası sürüyor.Ne ev sahibinin ne de kuracının açgözlü olmasına müsade etmemek lazım.

20
0
yanıtYanıtla
Murat Anbarci:

Sizin durumunuz kötü olabjlir ama bunun sancısını neden ev sahibi ödesin.sen bir sozlesme yaparsın senelik .oda sana evini verir ikinci üçüncü dokuzuncu sene oturmak istersen yeniden sozlesme yaparsınız işine gelirse oturursun gelmezse defolup gidersin.boyle saçma bir düzen olmaz. 3 milyona ev al acikgozun biri gelsin aylık 2500 kira versin .sen senelerini ömrünün en güzel zamanini borcunu kredini odeyeyim diye çabalarken beyfendiler parasını altına dolara faize yatırıp gününü gün etsin..

16
2
yanıtYanıtla
Sahin Hoca:

devlet fazladan evleri olanları evi olmayanlara versin sorun kalmaz , al sana sosyal devlet

3
14
yanıtYanıtla
beyto krev:

cahil kafası :)

yanıt11
yanıt2
ERCAN GÜL:

Hem kiracı, hem ev sahibiyim. Benim kira geçen dönemde 2 binden 15 bine çıktı. 750 TL ile 2 sene zam yapmadığım eve zam yapınca kiracim vatan haini dedi. Piyasada kiralar 8bin civariydi. 1 sene sonra evden kendi rızası ile evi boyalı almasına rağmen boyatmadan çıktı. Mutfak, fayanslar hepsi dökülmüş. 50 bine yaptirdim. Aldığım kiraların hepsini biriktirsem mutfaği yaptırmaya yetmiyordu. İnsafli davranmak lazım lakin bu insaf iki tarafa da lazım.

17
0
yanıtYanıtla
BASRALI HASAN:

Erhan bey geldiğin yere geri gidin köyde hayat daha ucuz. Bırakın şu mağdur rolünü artık insanlar nefret ediyor. Dünyada bir yarış düzenlenmesi olsa mağdur ve çevre temizliği olmayan tek ülke oluruz. Avrupada köylere teşvik ediliyor herkes de gidiyor istanbulda kimse yaşamak zorunda değil.

11
1
yanıtYanıtla
Erhan Hacifazlioglu:

BASRALI HASAN bey mağdur rolu oynamıyorum. Ben teknik ressamım eşim pazarlama uzmanı. Gayet rahat yaşıyorum ama rahat yaşamayanı düşünecek kadar da vicdan sahibiyim. Konu köye gitmek olunca mesleğimi orada icra etmemi sağlarsanız memnuniyetle giderim. istanbuldan nefret eden beton görmekten sıkılmış bir insanım. He bu arada köyden gelmedim burda doğdum burda büyüdüm Rizeliyim. Küçücük bir ışık görürsem arkama bakmadan giderim.

yanıt2
yanıt6
Burhan Savas:

böyle pislik yapmaya gerek yok, yasal yollardan hakkını ara eyyy ev sahibi

3
2
yanıtYanıtla
ismail bey :

Devlet kendi lojmanlarına yüzde 70 zam yaparken, halkın evine yüzde 25 sınır getirmesi sorunları ortaya çıkardı... Kul hakkıdır..Benimde kirada evim var. 1500 tl idi, vicdanlı davrandım, 5000 tl yaptım...Ev sahibi istemiyorsa, çıkacaksın. adamın evine ortakmısın.. Bir çok kiracı gariban edebiyatı yapıyor, elinde 50 binlik telefon, karı koca sigara içiyor, hiçbir şeyden eksik kalmıyorlar.. Biz vergi, dask, tamir bakım kiranın yarısı gidiyor. Şimdi çıksa en az 100 bin tamir tutar...

2
0
yanıtYanıtla
Metin Tokoğlu:

3 kuruş fazla paraya vermek içindir inşallah başına yıkılır

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title