Haberler
Güncelleme:

Lionel Messi'nin Barcelona'ya transfer olmak için imzaladığı peçete, 890 bin euroya satıldı

Dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi'nin Barcelona'ya transfer olmak için imzaladığı tarihi peçete, açık artırmada 890 bin euroya satıldı. 2000 yılında, 13 yaşındayken Barcelona ile ilk sözleşmesini imzalayan Messi'nin bu peçetesi, futbolseverler tarafından ilgiyle karşılandı. Rekor bedelli satış ise spor dünyasında da büyük yankı uyandırdı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

Zübükzade:

peçetenin içinde hıniğide varmı

16
0
yanıtYanıtla
Yavuz Kızılgeçit:

Sen erzurum lumusun kardeş

yanıt2
yanıt0
Gjerj Kastoroiti:

milleti deli öpmüş fazla gelmiş arpa

10
0
yanıtYanıtla
İnsan Doktoru:

Spor vs eğlence dünyasında dönen para çok gereksiz seviyelere ulaşmış durumda. Tüm dünya olarak bunun gözden geçirilmesi gerekiyor. Milyonlarca insanın açlıkla yaşadığı koşullarda bir futbolcunun peçetesine bu kadar para vermek hiçbir şekilde doğru değildir. Dünyada futbol olmasa ne olur mesela yani insanlar çok mu mağdur olur da bu kadar çok para dönüyor? Bunun tek açıklaması kapitalist sistem ama bu durumun mantıklı olduğunu göstermiyor. Tamamen kalksa hiçbir mağduriyetin olmayacağı bir sistem ama o ona bu buna kazandırıyor derken olay bu saçma boyutlara gelmiş durumda.

7
0
yanıtYanıtla
Kerem Can:

Burnunu silseydi daha çok para ederdi.

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title