Haberler
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sorumluluktan kaçan isimlere kızdı: Bazı arkadaşlar, tek sorumlu benmişim gibi davranıyor

31 Mart yerel seçimlerinin yankıları sürerken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın parti içerisinde sandıktan çıkan sonuçtan dolayı sorumluluk almak istemeyen isimlere, "Bazı arkadaşlar, tek sorumlu benmişim gibi davranıyor. Bütün sorumluluğu bana yüklemek isteyenler var. Ama burada ben tek başıma değildim, hepimiz sorumluyuz" sözleriyle sitem ettiği öğrenildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (32)

Cem Demirkaya:

Oy verenlerin çoğunluğu partiye değil Reis sana veriyor büyük sorumluluk sahibisin vesselam

495
22
yanıtYanıtla
Can null:

Çok şükür hiç vermedik günaha girmedik

yanıt280
yanıt224
Ölüler kulubü:

parti teşkilatı arsa,tarla,rant peşinde koşanların eline geçmiş, bu saaten sonra üç beş bakan değiştirmekle bu işler çözülmez..Reis, içindekilerle birlikte bırak şu Ak partiden evrimleşip AKP olan partiyi, ne halleri varsa görsünler...Diretirsen sonun Anavatan gibi olacak reis...

350
11
yanıtYanıtla
Mustafa Akgül:

2 seçim sonra ANAP gibi olacak

yanıt139
yanıt24
Enroy25:

mehmet özhasekiden başlayabilirsiniz , murat kurum ve altınok gibi insanları partiden uzak tutarakta olur... Ve önemlisi biz ''kaybettiğiniz eski saha gençleri''nin gönlünü kazanarak göreve çağırıp çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ettirebilirsiniz :))

159
97
yanıtYanıtla
Yasar Unal:

Parlementer sistemin bitirilerek başkanlık sistemine geçilmesinin doğal neticesi bunlar. Neyin şikayeti anlaşılmıyor doğrusu.

189
66
yanıtYanıtla
Sedat Açıkgöz:

son sözü başkan söylüyorsa , sorumlulukta başkandadır.

216
26
yanıtYanıtla
Doğuş:

Başarılı olunsa ben yaptım başarısız olunca sorumlu araniyor

192
38
yanıtYanıtla
Beytullah ÇELEBİ:

Adana için değişim Ömer Çelik ten başlamalı

176
13
yanıtYanıtla
Can null:

Sen dedinya yaaa benim diye ::) :) :) :) bunama başladı işte

138
41
yanıtYanıtla
Şahin Koçak:

Bir memleketin hukugu coktumu herşey çöker.yuce Allah yardım etsin sözünü bile utanarak soyleyemiyoruz.Allah nasıl yardim edecek ki

42
7
yanıtYanıtla
HÜLYA ORHAN:

Katılıyorum artı kibir,enaniyet, haktan uzaklaşma,hırs,dünya sevgisi arttı.Samimiyet kalmadı ne yazık ki....Günaha daldılar.

40
1
yanıtYanıtla
Mustafa Akgül:

Seçmenin büyük bölümü AKP değil Erdoğan’a oy verdi. Sistem olarak da tek başınasın reis. Her şey senin iki dudağın arasından çıkacaklara bağlı. Yerel seçimleri genel seçim havasına sen soktun. Mitingler düzenleyip adaylara sen oy istedin ve sen kaybettin. Büyük oranda sorumlu sendin.

26
1
yanıtYanıtla
Baba Yabgu:

Ülkenin yakasından düşersen işler yoluna girecek gibi geç olur ama olur

22
3
yanıtYanıtla
Celik Hoca:

Şu ülkenin başından bi gitde ülke felaha ersin düzlüğe çıksın artık

19
3
yanıtYanıtla
Dadaş Erzurumlu:

Ağzından çıkacak emekliyi ezdirmem lafını bekledik hep. Son güne kadar bir umut bizim bu halimize bir çare bulursun diye umut ettik. Ne oldu hüsran. Hiç yokluk nedir bilmeyenler bizi yokluğa mahkum etti. Seçim günü istemeye istemeye başka partiye oy kullandım kullandık. 10.000 lira reis bu para neye yeter beli bükülmüş emekli limon satsın dendi, atm,ye gidersin birde bakarsın para yok denildi. Canımıza yetti.

20
1
yanıtYanıtla
Muharrem Güreli:

Sen değilsin sana oyverenler

17
3
yanıtYanıtla
Luckyboom:

Bu metinden anlaşıldığı üzere akp seçim sonuçlarına göre gömlek değiştiriyor. Yani bazen milliyetçi bazen radikal dinci bazen Atatürkçü bazen özgürlükçü takılmasının tek sebebi seçim sonuçları. Yani devlet millet ikinci planda. Biz biliyoruz zaten de kendileri de itiraf etmiş. Tabi yorumlardan görüldüğü üzere bunu anlayamayan insanlar dolu.

18
1
yanıtYanıtla
şenler iletişim:

degişimden yana olmalıyız sayın cb nım siz den daha sert bir lider istiyoruz dunyaya kok söktürecek

4
13
yanıtYanıtla
Cengiz Saymaz:

Ekonomimin sorumlusu benim diyordunuz ne oldu şimdi

17
0
yanıtYanıtla
bekir yapici:

kabahat altin olsa kimse kabul etmez demisler, iyi olursa Allahtan kötü olursa kuldanmis, kardesim bu ülke artik saraydandan yönetilmiyormu orda 40 in üstünde danisman akp´li c.baskani yardimcilari yokmu meclisteki akp milletvekilleri adeta kol kaldirip indiren konu mankeni durumunda degilmi bakan dedikleri kisiler her aciklamaya c.baskanimizin direktifinle diye baslamiyormu zat-i muhterem her konusmasinda adeta partininde ülkeninde patronu benim imaci vermiyormu eeee o zaman kim suclu?

16
0
yanıtYanıtla
Kartal:

Bu, ülke parçalanınca da sorumlu ben değilim diyecek. Belli oldu..

14
1
yanıtYanıtla
Kartal:

Yaww heeee

10
2
yanıtYanıtla
Yasef Behar:

Çelik yorgunluğu

12
0
yanıtYanıtla
Dursun ÖZÇATAL:

Tokiye yeni bir görevli Lazım ilk evim arsa projesi kapsamında noter huzurunda çekilen hak sahipleri hepsi Umudunu kesti Nedeni Hiç bir yerden Ne bilgi nede açıklama YAPMADILAR ,FOX STV BİLE TOKİDEN FAZLA ACİKLAMA YAPTI TABİ KENDİ PARTİSİ CİKARINA

10
2
yanıtYanıtla
Hüseyin Civelek:

Bir kıssa size.Ahirette müşrikler cezalandırılca hemen suçu iblise atacaklar.Yarabbi işte buydu bizi aldatan kandıran diye.İblis onlara evet ben size vesvese veriyordum,aklınızı karıştırıyordum ama siz herşeye bocalama atlıyordunuz diyecek.Yani hepsi kaybedecek sonunda.Herkese hayırlı günler.

10
0
yanıtYanıtla
Mhmt xxx:

Bazı arkadaşlar, tek sorumlu benmişim gibi davranıyor. Bütün sorumluluğu bana yüklemek isteyenler var. Yanlış mı tabikide doğru olduğunu sende biliyorsun ama günah keçisi arıyorsun

10
0
yanıtYanıtla
Zafer yılmaz :

başarı benim, başarısızlık sizin . vatandaş görüyor duyuyor ve algılıyor.RTE emrinde olupta tersini yapılmamışsa bu zamana kadar , demekki asıl suçlu sagda solda aramamak gerek.hatayı kabul etmekte erdemlikten sayıyorlar.

10
0
yanıtYanıtla
İsmimi ne yapacaksın:

Tek adamım dersen herkes tek sorumlu olarak seni görür, bu gayet normal.

9
0
yanıtYanıtla
Ali Çelik:

Reis geç uyandın tüm teşkilat sorumlusu Süleyman soylu mevlüt Çavuşoğlu ağzı iyi laf yapan liderleri getirmelisiniz teşkilat larin başına sokağa halkın içinde gezecek birileri olmalı sadece bu yetmez artık işimiz zor dini ve millî duygular geri teper artık vatandaşa yatırım yapın özellikle cebine birileri çuvala götürürken lusk içinde yaşarken vatandaşın unuttu şimdi tekrar baştan vaslamazsak ilerideki seçimleri de kaybedecek denetim gida alım gücünü büyült mek zorundayız cezalar caydırıcı olma

2
7
yanıtYanıtla
Hayrettin Arıcı:

Elbette ki gelinen noktada tek sorumlu cumhurbaşkanı olarak gösterilemez. Fakat sorumluluğun büyük kısmı her zaman lidere yüklenir. Liderlik makamı şikayet etme makamı değil icraat makamıdır dolayısıyla oyunu iyi kurmalı kendisini milleti zora sokacak insanları yanından uzaklaştırılmalıdır

6
2
yanıtYanıtla
halil soba:

Sayın Reis, İl,ilçe,Belde teşkilatları ve Genel Merkezdekiler dahil uzun sürede buralarda görev yapanların içinde AKP kimliği ile, buraları tapulu malı gibi görüp, menfaat sağlayanlar halka tepeden baktıkları iletişime geçmedikleri için, Aday belirlemede Liyakata değil, ahbap çavuş ilişkisi ile belirlenmesi, emeklilerin satınalma gücünün düşmesi seçim kaybedilmesine sebep olmuştur.

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title