Haberler

Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok?

Güncelleme:

Galatasaray'ın sezon başında Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo, Liverpool ile oynanan maçta sakatlanmış ve sezonu kapatmıştı. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde İtalya Milli Takımı'na Zaniolo'dan kötü haber geldi. Zaniola EURO 2024'te olamayacaK. Peki, Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok?

Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Galatasaray'ın sezon başında Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo, Liverpool ile oynanan maçta sakatlanmış ve sezonu kapatmıştı. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde İtalya Milli Takımı'na Zaniolo'dan kötü haber geldi. Zaniola EURO 2024'te olamayacaK. Peki, Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Detaylar...

ZANİOLA EURO 2024'TE NEDEN YOK?

İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Luciano Spalletti, Liverpool ile oynanan maçta sakatlanan ve sezonu kapatan Nicolo Zaniolo'nun 2024 Avrupa Şampiyonası kadrosunda yer alamayacağını duyurdu. Spalletti, "İlk olarak Nicolo Zaniolo'yla konuştuk. Onun geri dönmesi çok zor, hatta bu ihtimali göz ardı ediyorum" dedi.

EURO 2024'TE YOK

İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Luciano Spalletti, Roma'da katıldığı bir etkinlikte Zaniolo'nun 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası kadrosunda yer almayacağını doğruladı. Spalletti açıklamasında, "İlk olarak Nicolo Zaniolo'yla konuştuk. Onun geri dönmesi çok zor, hatta bu ihtimali göz ardı ediyorum" ifadelerini kullandı.

Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok?

İTALYA'NIN EURO 2024 FİKSTÜRÜ

Almanya'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası 14 Haziran'da başlayacak. B Grubu'nda yer alan İtalya, son 16'ya kalabilmek için İspanya, Hırvatistan ve Arnavutluk'la mücadele edecek.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Nicolo Zaniolo Nicolo Zaniolo Galatasaray Liverpool İtalya Gündem Yaşam Spor Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title