Haberler

Asgari ücret ne zaman açıklanacak? Asgari ücret ne zaman, hangi tarihte kesinleşecek?

Güncelleme:

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, 7 milyona yakın çalışanın heyecanla beklediği asgari ücret zammıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Peki, Asgari ücret ne zaman açıklanacak? Asgari ücret ne zaman, hangi tarihte kesinleşecek?

Asgari ücretin ne zaman açıklanacağına dair konuşan Akbaşoğlu, "Asgari ücrette iki görüşme yapıldı. Geçtiğimiz dönemde pandeminden dolayı asgari ücret iki kez belirlendi. Bu süreçte yıllık olarak belirlenecek." dedi. Peki, Asgari ücret ne zaman açıklanacak? Asgari ücret ne zaman, hangi tarihte kesinleşecek?

ASGARİ ÜCRET NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ak Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, 7 milyona yakın çalışanın heyecanla beklediği asgari ücret zammıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Akbaşoğlu, "Asgari ücrette iki görüşme yapıldı. Geçtiğimiz dönemde pandeminden dolayı asgari ücret iki kez belirlendi. Bu süreçte yıllık olarak belirlenecek. 3. görüşme önümüzdeki hafta yapılacak. Rakam cuma günü açıklanır diye düşünüyorum. Asgari ücretliyi hiçbir zaman enflasyona ezdirmedik ezdirmeyeceğiz" dedi. Buna göre asgari ücretin Cuma günü açıklanması bekleniyor.

Asgari ücret ne zaman açıklanacak? Asgari ücret ne zaman, hangi tarihte kesinleşecek?

ASGARİ ÜCRETİN AÇIKLANACAĞI TARİH

Asgari ücretin ne zaman açıklanacağına dair konuşan Akbaşoğlu, "Asgari ücrette iki görüşme yapıldı. Geçtiğimiz dönemde pandeminden dolayı asgari ücret iki kez belirlendi. Bu süreçte yıllık olarak belirlenecek. 3. görüşme önümüzdeki hafta yapılacak. İşçi ve İşveren sendikaları asgari ücreti belirlemede önemli misyonları var. Burada bakanlığımız bir hakem gibi görev yapıyor. Cuma günü açıklanır diye düşünüyorum. Asgari ücretliyi hiçbir zaman enflasyona ezdirmedik ezdirmeyeceğiz. Biz işverenlerimizi de desteklemek durumundayız. Şuan 500 TL prim desteği veriyoruz" dedi.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Muhammet Emin Akbaşoğlu Asgari Ücret AK Parti Gündem İş Dünyası Finans Ekonomi Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title