Haberler

AFAD deprem kira yardımı bitti mi, devam ediyor mu? #128680

Güncelleme:

Geçtiğimiz yıl 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremden 11 il etkilenirken çok sayıda ev ve bina hasar aldı. AFAD ise depremzedelere kira yardımı yaraları sarıyor. Peki, AFAD deprem kira yardımı bitti mi, devam ediyor mu?

Şubat Kahramanmaraş depremleri sonrası uygulamaya konan depremzede kira desteği Mayıs ödemesi ise bekleniyor! Peki, AFAD deprem kira yardımı bitti mi, devam ediyor mu?

AFAD DEPREM KİRA YARDIMI BİTTİ Mİ?

AFAD kira yardımı ödemeleri genellikle her ayın 15'inden itibaren hesaplara aktarılıyor. Ödemeler şehirlere göre farklılık gösterebiliyor. Evlerini henüz teslim almayan kiracılara 5.000 lira ve ev sahiplerine 7.500 lira ödenmeye devam edecek. Ödeme sisteminde yaşanan bazı problemler sebebiyle kira yardımı ödemeleri bazen hesaplara aktarılmıyor.

AFAD kira yardımı ödemesi sürüyor. Destek genellikle ayın 15'inden itibaren hesaplara geçiyor. Ancak illere göre ödeme tarihi değişiyor. Banka hesabında destek ödemesi görünmüyorsa, Müşteri Hizmetleri ile görüşülmeli veya mobil bankacılık aracılığı ile 'ödemeler', 'merkezi ödeme' ve 'diğer ödemeler' tercih edilerek para akarımı yapılablir.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Deprem AFAD AFAD Deprem Gündem Yaşam Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title