Haberler

Van Çatak'ta yıldırım çarpması sonucu bir güvenlik korucusu şehit oldu

Güncelleme:

İçişleri Bakanlığı, Van'ın Çatak ilçesindeki Belbuka üs bölgesinde görev yapan Güvenlik Korucusu Çetin Şeylan'ın yıldırım çarpması sonucu şehit olduğunu duyurdu. Şehit haberinin ardından başsağlığı mesajları iletilirken, Şeylan'a Allah'tan rahmet dileyen Bakanlık, ailesine ve güvenlik güçlerine başsağlığı dileklerini iletti.

(ANKARA) - İçişleri Bakanlığı, Van'ın Çatak ilçesindeki Belbuka üs bölgesinde Güvenlik Korucusu olarak görev yapan Çetin Şeylan'ın yıldırım çarpması sonucu şehit olduğunu açıkladı.

Van Çatak'taki Belbuka üs bölgesi yolu Hırsız Tepe güvenlik noktasına yıldırım düşmesi sonucu Güvenlik Korucusu Çetin Şeylan, şehit oldu.

İçişleri Bakanlığı şehit haberini şöyle duyurdu:

"Van İlimizin Çatak İlçesinde Belbuka üs bölgesi yolu Hırsız Tepe güvenlik noktasına yıldırım düşmesi sonucu Güvenlik Korucusu Çetin Şeylan şehit olmuştur.

Şehidimize Allah'tan rahmet; kederli ailesine, kahraman Güvenlik Korucularımız ile Jandarma Teşkilatımıza ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz."

Kaynak: ANKA / Güncel

İçişleri Bakanlığı Güvenlik Korucusu Yıldırım Çarpması Çatak Van Güvenlik Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

title