Haberler

Tekirdağ'da Genç Kızılay Gönüllüleri Çocukları Mutlu Ediyor

Güncelleme:

Tekirdağ'da üniversiteli bir grup Genç Kızılay gönüllüsü, alışveriş merkezi önünde ve parklarda küçük çocukların yüzlerini boyayarak mutlu zaman geçirmelerini sağlıyor. Haftada bir gün gerçekleştirilen etkinliğe aileler de destek veriyor.

Tekirdağ'da Genç Kızılay gönüllülerine üye bir grup üniversiteli, alış veriş merkezi önünde ve parklarda küçük çocukların yüzlerini renkli kalemlerle boyayarak mutlu zaman geçirmelerini sağlıyor.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Hemşirelik Bölümü 3. sınıf öğrencisi 8 genç, yaklaşık 2 ay önce Genç Kızılay gönüllülerine üye oldu.

Ardından "gönüllülük çalışmaları" dersi kapsamında renkli kalemler alarak Tekira AVM önüne ve sahildeki parklara giden gençler, buradaki çocukların yüzlerini boyayarak keyifli anlar yaşamalarını sağlıyor.

Haftada bir gün 2 saat gerçekleştirilen yüz boyama etkinliğine aileler de destek veriyor.

Öğrencilerden Zehra Kanat, yaptığı açıklamada, yüz boyama etkinliğini çocukları mutlu etmek ve Kızılayı tanıtmak amacıyla gerçekleştirdiklerini söyledi.

Yüzü boyanan çocukların mutlu anlar yaşadıklarını aktaran Kanat, "Yüz boyama etkinliğini okul bitene kadar sürdüreceğiz. Bazı çocuklar ilk başta bizden çekiniyor ancak diğer kardeşleri boyatınca onlar da gelip boyatıyorlar. Bazı anneler de ilk başta soğuk davranıyor ancak çocuklarının mutluluklarını görünce onlar da bize teşekkür edip yardımcı oluyorlar." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Grup Genç Tekirdağ Kızılay Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title