Haberler

TCG Gemlik ve TCG Beykoz Silifke'de ziyarete açıldı

Güncelleme:

Mersin'in Silifke ilçesinde, TCG Gemlik Fırkateyni ve TCG Beykoz Korveti 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla vatandaşların ziyaretine açıldı. Gemiler, ziyaretçilerini kabul etmeye devam edecek.

??????? Mersin'in Silifke ilçesinde, TCG Gemlik Fırkateyni ve TCG Beykoz Korveti 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla vatandaşların ziyaretine açıldı.

İlçedeki NATO (Ağalar) Askeri Limanı'na demirleyen gemileri ziyaret için gelen vatandaşlara görevliler tarafından bilgi verildi.

Kaymakam Abdullah Aslaner, AA muhabirine, iki geminin ilçeye gelmesinden mutluluk duyduğunu söyledi.

Gemilerin vatandaşların ziyaretine açık olduğunu belirten Aslaner, "Deniz Kuvvetlerimizin, ordumuzun, milletimizin ve devletimizin gücünü görmekten dolayı çok mutluyuz. Bu kuvvetin bu hale gelmesinde emeği geçen tüm devlet büyüklerimize şükranlarımızı arz ediyorum." dedi.

Bugün 10.00-12.00 ile 14.00-17.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayan gemiler, yarın yine aynı saatlerde misafirlerini kabul edecek.

Kaynak: AA / Güncel

19 Mayıs Gençlik Silifke Mersin Beykoz Gemlik Spor Savunma Yaşam Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title